GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Ikke alene på Sicilien
Lige en hilsen fra Alex på Andersine. (Kan følges på FB gruppen andersineden anden i et ord).
Ligger pt i Riposto Porto dell' Etna, der er en stor fin havn og en by med alt. ( jeg skal lige hjem i 10 dage). På vejer herned kan jeg anbefale George Moorings 37 50.700 N 15 17.600 E.
For foden af byen Taormina, der er noget af det smukkeste. George fortæller.
Jeg skal lige en tur rundt om Sicilien og derefter til Corfu. God vind til jer.

af Alex Næstholdt

1000 tak for sidst
Kære Inge Lise , Martin og Nausikaa
Allerførst 1000 tak for en fantastisk tur :-) Det er med stor fornøjelse vi læser jeres rejsebrev , og oplever hele vores tur igen . Vi tænker tilbage på den hver dag , en tur fyldt med oplevelser og - ikke mindst i hyggeligt selskab :-) Din skønne mad bliver forsøgt efterlignet (jeg har noteret mig en lille IL kogebog)!! Herhjemme er det blevet koldt igen - dog havde vi en pinsetur til Ven - nu ønsker vi jer fortsat god vind - og snart lidt varme !
Mange kærlige hilsener Torben og Anne Mette

af Anne Mette

En lille hilsen fra Kolding
Hej Inge Lise og Martin,
Vi vil ønske jer en fortsat god tur. Venedig er bare fantastisk, og Dodge paladset er udover Markuspladsen et "must" Duerne er lidt mangfoldige på pladsen - og drinks (specielt hvor der er levende musik) kan få ens pengepung til at føle sig lidt tom :-)
Vi er pt. i DK men retur om ca. 2 mdr. Håber vi kan mødes i det Sydfranske, måske allerede i efteråret?. Sig gerne til i god tid når jeres planer er klar. Vi glæder os!
go' vind
Vibeke & Søren

af Vibeke & Søren Julius

Hilsen fra Nærum
Kære Sejlervenner
Dejligt som sædvanligt at læse jeres beretning, nu er I snart i vinter-pit ?
Vi er kommet tilbage fra sommer-togtet , som startede i Vesterhavs-hytten i 4 uger og så sejlads i de jyske fjorde, dog nåede vi ikke Kolding, men Horsens og Mariager + et smut til Anholt og jomfruhummerne :-) :-)
Torben drager til Bodø den 7.9. og derefter til Korfu for at sejle en båd til Horsens - så der er gang i bedriften !! Gad vide om han er hjemme til jul !!!
Vi glæder os til at se jer igen engang og høre mere.
KH Torben og Anne Mette :-)

af Anne Mette

Hej derovre
STORT TILLYKKE 💐 med bryllupsdagen og dejligt at mærke, at I nyder det og at alt er vel. Denne gang er vi lidt længere fra hinanden, men har det samme dejlige vejr og nyder det ligeså. Om lidt vil vi endnu engang "udforske" Amish country og smage på nogle af deres mange specialiteter.
Vi ser at I efterhånden nærmer jer vinterens holdeplads og glæder os allerede til at kunne på påmønstre næste år.
De bedste hilsner fra

af Ulla og Sv. Erik

Hej dernede
Dejligt se at alle nyder de mange oplevelser og at der også bades en masse af jeres gaster. Her alt vel og vi tænker meget på jer over en ouzo. Vi glæder os til det bliver vores tur. 🇩🇰 Vi nyder stilheden her som hundepassere.
Spændende hvordan den græske økonomiske situation falder ud!

af Ulla og Sv. Erik

Tak for jeres offer den 28. maj
Det var hyggeligt og meget eftertænksomt at i udsatte jeres afrejse til København/Kreta for at kunne deltage i Olgas suprise for mig på min runde fødselsdag.
Dejligt, at i nu er kommet i søen og at i oplever nye destinationer - jeg kan godt lide turen op gennem kløften, hvor ende stationen er en by uden vejforbindelser - en god erindring om den tid, da vandvejene bandt civilisationerne sammen.
Her fredag er der i Kolding 24 grader i skyggen, og solen har skinnet fra en skyfri himmel. I morgen regner det og temperaturen er 20 grader - der har den fordel, at de 130 løbere, vi i Kolding Motion har ude på BUSløbet, ikke er så disponeret for dehydrering - man tænker jo på sundhedsvæsenets budget. Man er jo lidt egoistisk mjeg er opsamler og skal sørge for at alle kommer godt hjem fra ruten, der ligger vest for Kolding i en vild flot natur - første start er ude på 25,6 km. Jacob har lånt en ATV, som han skal brug i forbindelse med videooptagelse på en del af turen. Den sidste del ca. 10 km skal han køre på cykel, da der er motorkørsel forbudt. VI havde hyret en professionel fotograf/filmoperatør, men da han så højdemeterne stod han af, men Jacob klarer opgaven. Nu skla jeg lige ud til Olga og have kaffe og så tjekke, at Jacob har været nede ved Kristina for at hente ProGo kameraet - NB: som har være med hende, da hun løn helmaraton i Himalayabjergene for 2 år siden - den eneste danske kinde nogen sinde.
Jeg løber lige ud til Olga - ha' det god og god vind / Ole

af Ole Knudgaard

Hilsen fra Vesterhavet
Halløj igen - dejligt at læse jeres breve - vi har nu været her i Vejers i 14 dage og skal hjem på tirsdag, så vi kommer nok forbi Kolding før jer !!! Vi ønsker jer nogle dejlige dage på Kreta - ses snart ? Her er tåget og fugtigt men lunt i vejret- og igår var der sæler inde ved kysten . Kh fra os
PS Skipper skal sejle et skiv fra Stavanger i næste uge så der er gang i forretningen :-)

af Anne Mette

Hilsen fra Sir Toby - Norge
Hei Inge Lise og Martin,
Takk for hyggelig selskap på Naxos og Amorgos.
Lykke til videre.
PS. Hvis dere er i Bergen område noen gang, vennligst ta kontakt (tel. 0047.93280880).
Jim og Erik

af Jim Fulton

Kr.Himmelfarts hilsen
Ja så fik jeg jo lige læst de skønne rejsebreve :-) det var en fejl jeg ikke havde været der før i år !! Flotte flotte historier , hvor I dog får set meget, og hvor er det dejligt med den hjælpsomhed og de søde mennesker I har mødt - ja , vi kunne lære noget, ku vi !
Ellers er vores "sidste nyt" den mail jeg sendte igår - så det bliver ikke gentaget her - nå måske lige en tilføjelse, der er blevet tanket papvin til sommertogtet, Irma har Spire papvin til 119,. !!
Rigtig god sommer-vind til jer håber den bliver stabil nu - her nyder vi det dejlige forårs-sol-og-næste-sommer-vejr. Glæder os til at se jer igen - og måske er der et "Spir" tilbage :-) KH

af Anne Mette fra Vedbæk

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  »11-20«  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279