GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Tak for sidst.
Til gæstebogen her et lille pluk,
af mine tanker om en ø så smuk.
Det er Lesbos, dette handler om,
- jeg til øen med min søster kom.

Snart kom vi ombord på Nausikaa,
hvor vi bare skulle slappe a'.
Skipper M en Mythos hurtigt fandt,
og Skipper K's salat som dug forsvandt.

Vi blev vugget blidt i søvn ved nat,
men senere vi vågned' brat,
for ankerkæden skulle holdes stram,
det er godt, når Skipper kan sit kram.

Den næste dag en herlig sejltur bød,
og solen og den salte vind vi nød.
Tankerne fik fri, og alle var vi lige
gode til at tale, nyde og at tie.

En ouzo og i ly for regn er lykken,
med salig duft fra skipperindens "køkken".
Naturen gjorde ganske som den ville,
mens på Nausikaa vi havde gilde.

Med tak for dagene der der kom og gik,
og alle stunderne vi sammen fik,
jeg glæder mig til næste gang vi har
et kilo vin og så en Mythos klar.

Kærlig hilsen fra Esther

af Esther Lykke Skaarup

Tak for sidst:)
Kære Inge Lise og Martin. Endnu engang stor tak for sidst. Jeg har lige læst rejsebrevet, hvor også vores besøg er nævnt -- og har blot et par enkelte tilføjelser.... Det var rigtig dejligt at besøge jer, - for mig var det specielt godt at køre rundt i hårnålesvingene med hvinende bremser i en Brian-bil!! Tak til Martin for god kørsel!! Oliven fik jeg også smag på, - det troede jeg ikke var muligt, men sådan er der så meget. At jeg kunne lide ouzo, ja, det vidste jeg godt! Fortsat god vind og god tur - og selv om det våde element ind i mellem viste sig fra sin dårlige side, ja, så vil jeg ikke udelukke, jeg kommer igen som gast - hvis jeg blir inviteret!
En kærlig hilsen til jer begge fra Bodil.

af Bodil Lykke Mose

Hilsen fra vestjylland.
Hej igen. Det er dejligt at følge jer på jeres rejse. Vil lige sende en lille hilsen til jer. Der skal også lyde en hilsen til Bodil og Ester som jeg kan se er med på turen lige nu.

af Karl Peder Graversen

Tak for en herlig uge!
Vel hjemme igen efter en fantastisk uge. Kombinationen af en blandet charter/sejltur var denne gang rigtig fin, og vi vil gerne takke for endnu en herlig uge sammen med jer. Pas nu på at vi ikke også dukker næste år igen......

af Ulla & Sv. Erik

Hilsen fra vestjylland.
Jeg vil lige sende en varm hilsen her fra det vestjyske. Her er alt vel og vi befinder os godt i det nye hus. Mie har fået et nyt knæled og det går fint. Kan i have en god sommer og pas godt på jer selv og hinanden.

af Karl Peder Graversen

forår i Danmark
Kære Inge Lise og Martin.
Nu tror vi på det - det er blevet forår i lille Danmark. I dag har jeg plantet de kønneste stedmoderplanter, og det er tegn på forår.
Dejligt, I nu er flydende igen. Pas på jer selv og hinanden.
kærlig hilsen Bodil.

af Bodil Lykke Mose

Hej Landkrabber.
Kære Skipper M/ K.
NU ved jeg hvad Landkrabber er, efter at have læst i logbogen. Dejligt at I er vel fremme og at det gode skiw har overvintret på bedste vis. Her har solen også skinnet fra en skyfri himmel, men vi har hård nattefrost - stadigvæk og til stor frustration for landmænd og andet godtfolk.
Her er liv og glade dage med besøgende børnebørn, der ikke kan komme i skole, og vi spiser skam ude, men i termotøj i stedet for shorts.
Vi snakkes ved - kærlig hilsen fra Esther

af Esther

Håber rejsen gik godt.
Skal først læses når i kommer frem.

Det var dejligt at hilse af med Jer, inden i smuttede. Vi håber I fik en rigtig god rejse, og at alt står vel til med Nausikaa.
Rigtig god tur.
Kærlig hilsen her fra Gårslev.

af John Ljungberg

på reden - nej, down under!
Kære Skipper m/k.
Ja, man kan ikke vide, hvad man bliver udsat for - jeg har hørt om et skib på Reden, men ikke før om et skib under reden...... man kan vel næsten sige, I er fløjet fra reden...... Sikke nu en redelighed, det duer ikke!
Alt vel i Ingstrup, vi var til Oscars barnedåb i dag, en dejlig dag med alt hvad sådan en dag bør indeholde. i morgen tager jeg en afspadseringsdag - har nogle timer tilgode, mener jeg.
vi skrives ved - god vind til jer og en kærlig hilsen fra os i Ingstrup.
Esther.

af Esther

Hej dernede
Tillykke med den hurtige søsætning i denne varme. Godt gået! Vi er lige kommet hjem efter en fin tur og sluttede med et par meget varme dage i New York.

af Sv. Erik Lykke Mose

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  »31-40«  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279