GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Sommeren i DK faldt i uge 26
Sommeren i Danmark er lig med uge 26 - og at vi så lige skulle være på sejlerweekend, da sommeren kom forbi - er jo bare heldigt. Vi påmønstrede Lady Klinsman i Strib (Ruth og Birger) lørdag morgen og gik på en rebet store, fuld genoa og et enkelt ben til Hjarnø - skyllede lige lønningslisten under vejs. Gik for motor til en bøje vest for Snaptun, hvor der på behørig vis blev skaffet for aftenen. Efter en rolig nat og en gudeskøn morgen med kaffe, medens solen brød genne morgendisen, sattes sejlene på den lange, tunge og velsejlende dame i næsten vindstille - og guderne skal vide, at hun viste sit format, da skipper endelig mandede sig op til at spile genoaen - det var da en Bianca 36 begyndte at hale ind på os. Solen og de 27 grader stjal vinden, så turen fra Bjørnsknude blev gjort for jerngenoaen. Afmønstrede i Strib søndag aften. Fed tur med skønne mennesker, da sommeren var i Danmark. Ok, der har været et par dage mere, men i næste uge bliver det igen omkring 15 grader, så der er klar til nedkøling, når i kommer hjem.
Håber i har det godt og har fundet den rette p-plads til Nausuikaa, medens i tager sommertogtet til Danmark. Der er plads nok i det lille land - pressen meddeler, at det halve Danmark er rejst ned til varmen. Vi andre, der enten ikke har lyst eller råd til at rejse, er alene tilbage med udenrigsministeren, Helle Thorning Schmidt og Villy Søvndal. Vi glæder os til at i også er her, så er der lidt nyt til pressen.
Hilsen fra og begge her på Glamsbjergvej / Ole

af Ole Knudgaard

Hilsen fra Troldand
Hej Lykke & Martin. En hilsen fra Troldand der i går kom til St.Malo. Tak for en hyggelig snak og gode råd før vores (og jeres) afrejse. Hilsen Rosemarie & Sten

af Rosemarie & Sten

Hilsen fra S/Y Espresso
Kære sejlervenner
Det blev ikke til møde i vinter/efterår, men det får vi nok indhentet. Tak for jeres fantastiske historier ude fra "verden" - udelængslen trækker voldsomt ! Vi har selv lige fået Espresso i vandet efter tre dage på land, hun havde ikke været på land siden Trinidad, men nu i det meget eksotiske Vedbæk! Vi har lange arme og sover godt - ny skrueaksel efter hval-berøring i Atlanten, så nu er vi klar til sommertogt. Det var meningen, at vi skulle til Norges Vestkyst, men sejlerplaner ændres og istedet bliver det Stokholms skærgård. Varmen trækker - så lad os se til næste år ! Hvem ved !
Igen tak for inspirerende breve - håber snart vi ses.
KH fra Espresso

af Anne Mette

Dejligt lige at se Jer.
Dejligt at se, at I er kommet godt frem. Vi havde ellers regnet med at skulle køre Jer ned til båden - for selskabets - og køreturens skyld. Vi kunne jo altid have melemlandet i søsters og svogers hus i Quiza.

Vi kommer ikke til Najad-træf i pinsen. Men idag har vi da fået mast på Freya.

Pas godt på Jer selv.

KH

af John Ljungberg

Hälsning från Alcudia
Hej,
Vi ligger i Alcudia till 29.5 sen vänder vi "hem" till Tarragona igen. Vi flyger till Sverige 10.6 på obestämd tid. Kjell skadade axeln i Palma så allvarligt att vi måste söka specialistvård hemma i Sverige. Lycka till med era fortsatta seglingar.

af Eva o Kjell

Hilsen og tanker fra Esther
Kære Inge Lise og Martin.
Hermed en hilsen fra det høje nord,
der hvor godtfolk blandt landkrabber bor.
Fuglene synger og gør det så rart,
foråret sætter os alle i fart.
Bonden har sået og nu skal der gødes,
jeg bager kage og livet forsødes.
Gry bli'r til kvæld og alle er trætte,
men pyt, vi er glade og mætte.
Dejligt at læse I befinder jer godt
og nyder at himlen og havet er blåt.
En gang når I ligger for anker,
kan I få mine hilsner og tanker.
Og hører i masten I vindenes sus,
så er det jo Esther, der sender et knus.

af Esther Lykke Skaarup

Tak for sidst!
Så er vi tilbage og det er blevet hverdag igen. Mange tak for en rigtig dejlig ferie i Barcelona! Julie; ”vil  gerne bo på båden!” - så hun er helt sikkert klar til at vende tilbage, dog er hun lidt skuffet over de der krokodiller ;)
Fortsat god tur – vi ses til maj!
Kærlig hilsen Julie, Maiken og Jakob

af Jakob

påske
Kære alle fem.
Dejlig at høre I alle nyder foråret.
her er det ikke lunt.
Freya skal i vandet i morgen, så lidt forår er der da. God påske.
knus til jer alle fem fra John og Kirsten

af Kirsten Ljungberg

Hilsen fra psykiatrien
Hej Lykke og Martin
Har netop læst jeres dagbog frem til d.d. Lyder dejligt med båden i vandet, Barcelona og besøg fra Danmark. Stadig stor, stor respekt for jeres bådprojekt - glæder mig til at nå den alder, hvor det ku' være et tema. I psykiatrien røres lidt rundt i gryden igen. Jeg sidder nu både i voksen-Vejle og i BUPAs afdelingsledelse. Lidt hårdt men det går midlertidigt. Voksen-Vejle + Kolding skal ledelsesmæssigt snart slås sammen er planen.
Hav (!) det godt. Mange hilsner en gl. oversygepl. kollega.

af Heine Rasmussen

Hilsen frs Smørum
Hej
Dejligt at høre at I nu igen har vand under kølen og at I også har tid til at hygge jer. Fornemmer at I har været hurtige til omstillingsprocessen.
Her alt vel her. Foråret er kommet og dejligt igen at kunne drikke kaffe på terassen. Vi har pigerne på besøg og der bliver råhygget inden det er sengetid.
Kærlige hilsner fra

af Ulla og Sv. Erik

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  »61-70«  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279