GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Ohoj !!
Sad lige og drømte lidt om sol og sommer, og så kom jeg lige forbi gæstebogen.
Og så fik jeg lyst til at afsætte lille spor.
Vi ses

Mange hilsener til alle der kommer forbi gæstebogen.

John

af John Ljungberg

Hep heey!
Så er tandbørsten pakket, og sidste arbejdsdag før turen er påbegyndt. Vi glæder os meget til turen, det bliver godt med lidt ferie!

af Jakob

Hej farmor og skrummeløre:-)
Jeg bliver altså nødt til at fortælle jer, hvad jeg har lavet i dag....Jeg har været i legestue. Mor og jeg har været ude at se på den legestue, hvor jeg skal gå. Der var MANGE legesager og en masse børn. Og så har de et sørøverskib på legepladsen. Jeg syntes det var rigtig sjovt at lege med de andre børn. Jeg skal derud igen i morgen, hvor mor lader mig være der lidt selv.
Jeg bliver bedre og bedre til at tisse på potte - det smutter en gang i mellem på mor og fars gulvtæppe - men så er jeg blevet helt god til at finde et håndklæde....og mor bliver slet ikke sur, når hun ser, at jeg selv tørrer op!!!
Forleden dag fortalte jeg mor, at jeg savner jer lidt, så nu må I altså godt snart komme hjem og sige hej. I skal nok få en stor knuser og en mutter.
Mor, far og jeg tager på ferie mandag, men mon ikke vi kan finde på noget hygsomt inden vi tager afsted.
Nu skal jeg sove, for jeg var til fødselsdag i går hos onkel monsi, og jeg kom sent i seng.
Stort knus fra Marie-Louise.
(og jeg skal hilse fra far og mor.)

af Marie-Louise

Tak for turen!
Her fra København på vej hjem til Århus siger Birgitte og jeg tak for en dejlig uge ombord på Nausikaa. Fortsat god tur!

af Birgitte & Jens-Erik

Kære Inge Lise, Martin og co
Endnu en hilsen fra Lindved. Der er vendt op og ned på nogle ting mens I har været væk, men alt taget i betragtning - så går det godt. I morgen tager Marie-Louise og jeg (sus) igen til Skagen for at gøre mor, far, monse og søs selskab. Vi trænger til at komme væk. I øjeblikket går det stærkt med Marie-Louises sprog og forleden dag hentede hun selv sin potte og sagde, at hun skulle tisse. Vi hentede bøger og dælme om hun ikke tissede i potten. Hun var så stolt kan I tro.
Den lille i maven har det også godt - jeg tror, jeg er både blå og grøn indeni, men det er dejligt at mærke så meget liv.
Bethina fødte en lille datter sammme dag, som morfar døde - det er da dejlig livsbekræftende. Det var en smuk begravelse og I skal have tak for opmærksomheden.
Kærlig hilsen fra Sus
Også knuser fra Morten og Marie-Louise

af Susanne

Hilsen fra Lindved
Kære farmor og farfar.
Så kom sommeren også til Lindved - pyha. i dag har jeg rendt rundt i bar numse, for det var lige lovlig varmt til ble.....det gik lidt ud over min dyne, så nu er den til vask. Mormor og morfar har købt campingvogn, og vi skal til skagen på onsdag - jeg glæder mig. Måske tager mor med eller også kommer hun senere, når hun har været på Samsø sammen med far. Kan I have en fortsat god tur. Stort knus fra både mor og Marie-Louise.

af Marie-Louise

Kære besætning
Tak for mailen - dejligt at høre fra jer. Håber hele tiden at i får noget godt vejr til at slutte af på. Det ser ikke for godt ud her i Dannevang. Igår var der nærmest en halv panik i Nordsjælland. Der faldt lige så meget regn på een dag, som der plejer at falde i hele juli - så der er tryk på når slusen åbner. Vores sommerhus klarede dog strabadserne i fin stil.
Fortsat god tur.

af Mange hilsener fra S/Y KISSER af Brejning

Kære Nausikaa
Dejligt at se at mit ønske er blevet opfyldt. Siden bliver opdateret. Ser at selv du - Martin - havde spekulationer inden ferien med det vejr.
Vores ferie er slut - og en brugt ferie er hermed meget billigt til salg. Vi kom aldrig af sted i KISSER, for vi mente ikke det var et vejr - og en vejrudsigt for uøvede børn.For første gang i 28 år har vi ikke været ude at sejle i ferien. Det er godt nok underligt.
Stort tillykke til Jacob - selv om det er lidt sent. Jeg håber du fik en god dag Jacob. Kan ikke huske om det nu igen lykkedes dig at holde fødselsdag i et 'andet' land.
Ellers må hele besætningen have en fortsat god tur.

af S/Y KISSER af Brejning

Go' bedring farmor!
Jeg har lige læst, at du er blevet forknølet farmor. øv øv øv. så jeg ville lige ønske dig god bedring.
Mange knuser fra marie-louise

af Bette-musen

Onkel Jakobs fødselsdag!!
Kære Onkel. Hjertelig tillykke med din fødselsdag - tænk 25 år. uha du er gammel. Håber du er blevet fejret med manér. fødselsdagsgave...tjah, hvis du byder på lagkage, når du kommer hjem, så kan det godt være, at jeg kan overtale mor eller far til at købe en gave til dig. Håber I har en god ferie. I dag har jeg været ved stranden i gummistøvler. kom lidt for langt ud, så jeg fik dælme våde strømper og bukser. men det var nu ret sjovt. Hils min tante, farmor og farfar.
knus fra Marie-Louise (også tillykke fra far og mor)
PS. jeg fylder "halvrund" på søndag - 1 1/2 år - så tillykke med os to onkel.

af Marie-Louise

Der er ialt 281 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  »251-260«  261-270  271-280  281-281