GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

fredag. 9 gr og finregn
Ja sådan starten en week-end, hvor vi skal stille urene tilbage. Her er koldt og trist, og sommerhusene er lukket for vinteren. Så er det jo dejligt at se I er på Madeira, hvor vi var for mange år side. Så melder spørgsmålene sig, er julestjernerne begyndt at blomstre? hvad med alle de andre planter, som vi kun kan have i stuen? Får I set alt det kurveflet, som de er så dygtige til på Madeira? Og har i været i Nonnernes Dal. Ja der er meget I må fortælle om.
Mange hilsner fra Haderslev.

af Kirsten Hansen

Hilsen fra Bækmarksbro
Hej Inge Lise og Martin.
Det var hyggelig at hiilse på jer. Det er en meget spændende tur i er på . ja jeg husker stadig de aftener i 1965-66 da jeg var soldat i Karup. De aftener som vi havde sammen i den periode glemmer jeg aldrig. Når jeg ser tilbage i tiden er det disse aftener der står lysende klart for mig. den hygge jeg fandt i selskab med jer er ubeskrivelig. Derfor vil jeg ønske jer og hele jeres familie god vind fremover. Jeg håber at vi må træffes i Humlehuset eller et andet ste en gang inden vi bliiver alt for gamle. Hilsen Karl Peder og Mie Graversen

af Karl Peder Graversen

Nordjylland i sol og regn
Kære Olga og Ole. Håber I nyder jeres tur i det sydlige sammen med jeres værter. I Nordjylland har vi rigtigt efterårsvejr - skiftende mellem sol og regn og naturligvis krydret med blæst. Vores hus er nu ved at skifte farve fra hvide multiblokke til en smuk mahognitone. Alle vinduer og næsten alle døre er i, så nu er der næsten lunt indenfor. Så Ole hold formen ved lige, nu bliver der snart brug for din hjælp til opsætning af loftet i spisestue og køkken, hvor det går til kip. Ellers er der naturligvis sket mange ting her, men huset fylder mest. Vi glæder os til at høre om jeres tur. På gensyn. Kram fra Niels og Birgit

af Birgit Øllgaard

Børnebørn ønsker: Fortsat god tur !
Dejligt at høre, at I er vel fremme i Porto Santo i godt vejr. Herhjemme er vejret noget omskifteligt idag fra høj flot sol til kraftige byger. Vi har været på lang gåtur med Svante og var heldige at vejret var fint imens, så vi spiste is i gågaden. Imorgen tager Lasse med en af lastbilerne over til Jens på Salling, så det er vores sidste efterårsferiedag sammen. Hav det rigtigt godt alle 4. Mon ikke I trænger til en ordentlig "morfar" efter sådan en lang sejlads.

af Jesper og Lasse

vi ønsker jer god vind!
Kære "Nausikker"
Jeg har lige været lidt omkring på jeres hjemmeside - der er meget at se på - og ved at I har en lang tur foran jer. Vi håber I når godt i havn og får en behagelig tur. Her har det været en smuk efterårsdag med skønne farver i træernes løv - og dejlige pølser og pandekager stegt over bål sammen med familien. Dejligt at kunne den slags i oktober under nordlige himmelstrøg. Ellers alt vel her -mange hilsener til jer og jeres familie fra os i Ingstrup.

af Esther L. Skaarup

Forberedelse til afrejse
Vi glæder os ret meget til at skulle påmønstre Nausikaa. Der er lukket ned på Fanø, og de sidste regninger er lagt ind til betaling. Vi har lige siddet på terassen og nydt den dejlige fjord, der er badet i solskin. Jacob kom fra Nigeria i går, så vi får lige et par dage at konferere af med ham i, inden han på mandag kører os til Kastrup via Køge (overnatning). Skal vi tage ekstra musefælder med? Ingen meldinger fra Sterling, så vi forventer planmæssig ankomst til Faro på tirsdag kl. 12.55.

af O&O

På dagen med farvel til 25-øren
Hej farmor og farfar. Så blev det 1. oktober, og betaling med de små 25-ører er passé. Samtidig er efteråret sandelig kommet til Danmark. I går morges åbnede vi bogstavelig talt døren til regn og rusk, så nu er vintertøjet kommet i kassetten til børnehaven. Søndag var vi på løvfaldstur med Marie-Louises klasse ved stranden i nærheden af Vejlefjord. Mormor og morfar var også med - som en slags afslutning på en arbejdsweekend. Vi trængte virkelig til frisk luft og en kop kaffe efter en weekend med lidt for meget isoleringsstøv:-).
Fortsat god tur og hilsen fra hele familien i Vrigsted.

af Fam. Lykke Hansen

Hej Inge Lise og Martin,
Rigtig mange TAK for hyggelige og fornøjelige dage med jer i Portugal 20.-23. aug., for skøn middag om bord med liflige drikke samt muntert nattesæde, grotteturen med lækker frokost for anker, fælles ekspedition til Alentejo-regionen med spændende seværdigheder og dejlig middag i Arraiolos med det specielle overnatningssted. Alt værd at rejse efter! Hils børnene. God vind/oplevelser! Kærligste hilsner

af Hans og Magrethe

Velkommen til Lagos på Algavekysten
Det lyder ganske rart, at i har fået en lun vind. Her i DK er der blevet lidt køligere, og vi har bygevejr med store nedbørsmængder, så græsplænen på Egernvej mangler ikke vand. Har i fortøjet i Lagos Marina ved en af de 5 broer og i bekræftende fald på hvilken? Har gæsterne i havnen adgang til swimmingpoolen ved lejlighedskomplekserne, eller er den alene for beboerne? Smart med jernbanestationen lige ved jeres landgangen. Hvad er der i det store havnebassin til styrbord før marinaen?
Det bedste hilsener til jer begge fra O&O

af Ole Knudgaard

Hilsen fra Egernvej
Hej med jer!
Hvor er det dejligt at se i nyder det, og det kan vi godt forstå! Det må også være dejligt bare at være turister hver dag! Men.... Martim pas nu på de lommetyve! :o) Her i dag har vi haft nogle voldsomme regn byger, så vand mangler vi ikke. Men vi har bestildt flot vejr til i næste uge, da skal vi nogle dage til Skiveren, hos Birte & Ole!
Alt vel! Også din nye tlf.!
"Carpe Diem"
Kærlig hilsen Jørn & Birthe

af Birthe

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  »131-140«  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279