GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Hilsen fra Egernvej
Vel hjemme efter en tur, der gik helt efter planen og til et hus, som uproblematiisk er blevet "sat i gang igen", skal Nausikaa lige have en lille hilsen med tak for en dejlig sommerferie. Skønt at høre Martins stemme kl. 8 søndag morgen, hvor jeg nåede at tænke, hvorfor I dog ikke var kommet af sted? At der var mobildækning fra en boreplatform, havde jeg ikke lige gennemskuet...
Håber, den sidste del af turen bliver vellykket - god hjemtur til Rasmus! - og til Martin: Det bliver dejligt at få dig hjem igen, men først håber jeg, du og Jens får nogle rigtig dejlige dage!
Kærlig hilsen
Inge Lise

af Inge Lise

God tur til Norge
Hej Martin og Rass. Ja så kan vi forstå at i nu må sejle jeres egen sø, nu da pigerne har forladt jer, ville ellers ønske dem god tur hjem da vi regnede med at det først var i aften de tog færgen.
Dejligt at følge jer i logbogen hvor vi kan læse at i har oplevet en masse, som vi glæder os til at høre om og at se billeder fra, at så vejret også er blevet bedre gør det jo ikke ringere for jer.
Rigtig god tur til Norge.

af Anne Lis og Launy

Sommerhilsen fra Århus!
Kære Inge Lise og Martin!
Vi kom i går hjem efter en dejlig uge i sommerhuset i Spodsbjerg. Maiken og Jakob besøgte os fra fredag aften til lørdag. Det er spændende at følge med i jeres rejse, og I lyder til at opleve meget. Ja, nu har vi et bryllup at glæde os til. Inge-Louise og jeg var sidste fredag med Maiken ude at købe brudekjole. Hun bliver en smuk brud. -Kærlig hilsen fra JE & B

af Birgitte Lolck

Hej med jer
Spændende at følge jer på den lange rejse med en masse oplevelser og tak for kortet.
Vi var på en forlænget weekend til Nr.Snede, Karup og Fanø. Vandet var rigtig dejligt og Lærke og jeg boltrede os rigtig. Sommeren har rigtig fået fat og der sukkes efter vand.
Jeg rydder op i TV-byen inden jeg på mandag flytter til DR-byen. Det er lidt specielt...
Alt vel her, -også hos Anita, hvor der er rigtig varmt og Henrik, der med alle pigerne er på vej til Sydfrankrig.
Kærlige hilsner fra Ulla og Sv. Erik

af Sv. Erik Lykke Mose

Fra FREYA
Det ser ud til at I har en rigtig god - og velfortjent - tur.
FREYA ligger 'alene' lige nu i Kristianopel. Den har opført sig eksemplarisk siden søsætning i Stockholm.

Vi er hjemme for at bisætte min mor. Vi forventer at rejse tilbage til FREYA igen på tirsdag den 18 juli.

Vi håber I må fortsætte med at have en rigtig god tur.
KH Kirsten og John

af John Ljungberg

HURRA - så er der bryllup i familie
Det var en flot invitation der lå i postkassen i går. I har da noget at glæde jer til, når I engang når hjem. I fik den vel inden de forlod jer i sidste uge. Her er det for alvor blevet sommer. I går var temp over 30 grader, så nu venter vi på weekend og så er det Anholt der kalder. (Badevandet er rigtig godt nu).
En varm sommerhilsen fra Kirsten og Møller

af Kirsten

Hilsen fra Egernvej
Hejsa alle ombord!
Lige en lille sommerhilsen inden vi tager til Tjekkiet, Ungarn og Kroatien. Jeg har forsøgt et par gange at få kontakt til Inge Lise, men forgæves, jeg kan nu se at hun er vel ankommet til Nausikaa, så vi må ses når ferien er overstået. Vi glæder os til at høre om Skotland og deres destillerier :o) m.m.
Mange varme sommerhilsener
Jørn & Birthe

af Jørn & Birthe

regnvejr i Thorsø
Kære Skotlandsfarere!
Lige en lille våd hilsen fra Thorsø. Det regner meget i dag. - så vi er spændt på, om det blir bedre til i morgen, hvor vi har planlagt at sætte kurs mod Tunø. Vi vil komme til at savne jer - men det er dejligt at vide, I har det godt.
Mange knus fra Bodil.

af Bodil Lykke Mose

Hej Nausikaa
Hej alle på Nausikaa.
Vi sidder lige oppe hos Jens og Inge og skal snart til at spille kort.
Og så ville vi lige minde jer om, at PÅ TIRSDAG GÅR TUREN TIL TUNØ.

Vi håber at i alle har det godt.

Kærlige hilsner Thorsøboerne. - Lea

af Lea

En kærlig hilsen fra Kolding
Kære Martin, Kære Anne-Lis og Launy
En lille hilsen herfra, vi følger jer på jeres færden og kan forestille os, hvor spændende det må være. Vi har også været på de store "have" , vi har være på Lyø og Avernakø, det smager altid lidt af fugl ikke?
Vi er nu kommet i landet igen og sender jer alle tre de bedste ønsker om en fortsat god tur.
Kærlig hilsen fra Poul og Sonja

af Poul og Sonja

Der er ialt 278 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  »211-220«  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-278