GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

En regnfuld hilsen fra Vrigsted
Kære Farmor og farfar - og da også en kæmpe krammer til Launy og konen :-)

Nu er undertegnedes ferie ved at være forbi - (ja egentlig har jeg jo kun weekend nu) - og nu lader det til, at sommeren kommer til Danmark. Vi tog hjem fra Skagen i mandags med en blandet omgang af vejrlig. Heldigvis fik vi én dag på stranden, omend vi ikke ligefrem lå og svedte tran. Men vi havde en god ferie, og det var skønt at runde Ingstruphomvej, inden vi satte kurs mod det nordlige Danmark. Esther havde disket om med noget af en frokost - godtnok efter samme princip som jeg benytter mig af (og som min kære svoger, nu også har taget til sig) - nemlig selvbetjeningsprincippet, men det skortede absolut ikke på noget. Der var lige fra pølser i svøb til frisk frugt og pandekagedej. Vi havde en pragtfuld eftermiddag, og Jønner HAR vundet en plads i Christians hjerte. Dels fik han en tur i Jønners traktor, men han fik også lov til at sidde i mejetærskeren - STORT. Jane, Morten og Nanna gjorde os også selskab - jamen det var bare så hyggeligt.

I Skagen var Marie-Louise på malerskole på Skagens Museum - resultatet må I have tilgode, til I kommer hjem. Da vi ankom til museet, var hun meget betaget af de store malerier, der mødte os i indgangen. Ét af dem var et stort maleri af P.S.Krøyer. og jo, hun har lært navnene på nogle af de mest kendte "Skagensmalere". Vi var også en tur på Grenen - efter Christians ønske - man kan så gisne om, hvad der trak mest - selve Grenen eller Sandormen :-).
Som I ved, havde vi cykler med, og vi cyklede meget omkring, og nu har Christan som bekendt "smidt" støttehjulene. Når det bliver bedre vejr, skal vi i træningslejr med starter og stop - de trænger til en finpudsning.
Så selv om vejret ikke var med os, havde vi en god familieferie - det trængte vi til.
Tilbage i Vrigsted er vi i gang med etagedæk. Vi fik c-profilerne "ombord" (for nu at blive i et sprog I helt sikkert forstår :-) ). Det kunne mærkes i armene næste dag, men byggeliften var en stor hjælp. I går skulle vi så "kloge" den lidt på, hvordan vi rent faktisk får startet med de hersens c-profiler, hvorefter vi opdagede en bommert - og når vi nu ved, hvor mange, der evt. læser dette, så er det ikke noget, vi skal komme nærmere ind på i dette forum :-)
Som følge af vores bommert, har vi i dag haft besøg af "vores" ingeniør, som kom med guldkorn og gode råd - endvidere laver han en beregning på vores I-jern til stuen. Det varer heller ikke længe, før vi skærer hul til loftet inde i stuen. Ungerne venter med spænding på, at far henter saven, hvilket nok sker søndag.
I skrivende stund skinner solen - forhåbentlig har I også pause mellem bygerne.
Og slutteligt - ikke et ord om Michael Rasmussen, som er blevet trukket/smidt ud af Tour De France :-(.

Mange knus og krammere fra Susanne - med en hilsen fra os alle på Overvej.

af Susanne

Hilsen fra Haderslev
Ja, her regner det stadig. Og for et par dage siden stod Christiansfeld under vand og et helt nyt plejehjem måtte evakueres. Nu er det ikke sjovt mere!!. Vi kan se at I langsomt bevæger jer ud af det område hvor regntiden hærger denne sommer. Se at komme syd på - så at I kan få brug for sommertøjet.
Iflg DMI, så er der et højtryk på vej, så måske kommer sommeren i næste uge. Der er kun 2 uger til at vi har ferie, så det kan da være at sommeren kommer inden. Møller har haft udstilling på Anholt i denne uge, så i eftermiddag tager jeg toget til Grenå, hvor han så henter mig. I morgen kommer Carlas Lene med familie, og skal bo hos os i næste uge. Så bliver vi selv husvilde i en uge, men det er OK.
Mange hilsner til Jer alle 4, fra Kirsten og Møller

af Kirsten Hansen

Vind i sejlene.dk
Kære hr og fru Skipper og sommerbesætning.
Her i det midtjydske blæser det så I kunne få al den vind I sejlene, I måtte ønske. . . kornmarkerne bølger - om end ikke blå - så smukt derude. Ikke tjenlige til høst endnu, men den tid kommer snart. Alle i familien har det godt, og Far var tilpas på sin fødselsdag. Dejligt at se ham glad for bordenden, og som han da nød, at vi sang fødselsdagssang for ham.
Jønner er ude med snøren og jeg har lige fundet ud af, at jeg alligevel ikke vil klippe roser tilbage i aften. Jeg håber, I alle fire om bord har det godt og sender mange kærlige hilsener fra os i Ingstrup. Esther.

af Esther L. Skaarup

En hilsen fra optikeren
Hej hele besætningen på Nausikaa, Her fra Baldersvej 90 sendes de allebedste hilsner , ønsker og varme tanker om dagene da de "ter mænd i en baad" sejlede over atlenten i et helvedes stormvejr. jeg ønsker jer god vind og ved at I kan fo fernetbranca der hvor I er godt for det. Jeg læser med stro interesse jeres logbog, tak for spændende oplevelser.
rigtig god sommer fremover Kristian Ø.

af Kristian Ørkild

Nu nærmer ferien sig også i Kolding
Håber i er kommet godt fra Paimpol i dag og har haft en god sejlads. Det må være skønt, sådan bare ligge på ryggen med en god bog og bare kunne vente til det gode sejlvejr indfinder sig for så på det tidspunkt at forholde sig til, om man overhovedet alligevel gider og sejle nu - og så med sådan en ung kone om bord. Jeg forstår dig godt skipper, at det er svært at finde noget at brokke sig over. Vær du fortsat glad for at du er i gode hænder i Frankrig, for her hjemme strejker social og sundhedsassistenterne, og havde Inge-Lise arbejdet, hvem skulle så have passet dig. Her i Danmark har vi de sidste par dage haft ret meget vind og vand, men det må menneskene tage som et udtryk for, at de ikke kan styre alt her i verden. Hvis det var så, så havde den også være ganske utålelig at leve i. Men jamren høres alligevel fra de prøvede horder - for nogle måneder siden var det et stort problem, at så mande havde fået købt charterrejser, fordi vejret var godt i Danmark. For to måneder siden stod rejsebranchen foran "en konkurs", fordi alle vil være hjemme på grund af det gode danske vejr. Nu er det et stort problem, at alle rejseudbyder har udsolgt, fordi det har regnet og blæst i to dage. I skal bare vide, at vi også har det godt i Danmark, for der eraltid noget, vi kan finde at brokke os over. Havde vi selv kunnet bestemme, så skulle i bare have set tilfredshed med både vejret og rejsebrabchens tilbud. I har grund til at være glade og tilfreds på Nausikaa - i bestemmer selv alt. Kan man blive lykkeligere. Hilsen fra Glamsbjergvej.

af O&O

En lille hilsen
kære Inge-Lise og Martin
Hermed sender vi jer en lille forsinket hilsen med ønsket og håbet , om alt er vel ombord og I har det godt.
Her er alt vel, vi har et forfærdeligt regnvejr, vi har fået 39 mm regn siden i nat, samtidig blæser det en hel pelikan.
Vi følger jeres rejse over havene,og håber på et gensyn, når I nu kommer hjem.
Kærlig hilsen
Poul og Sonja

af Poul og Sonja

hilsen fra Tinje
"Sidste nyt" og logbogen må tage en del tid at ajourføre, men bare klø på med at holde hjemmesiden opdateret, det er spændende læsning og vi tror, der er mange, der følger jeres oplevelser.
Vi går på flere gange om ugen for at se, om der er nyt fra jer.
Fredag eftermiddag tager vi på ferie uden hensyntagen til tidevandstabeller.

af Lise og Gert

hilsen fra "fernando"
kære inge lise og martin" nu skal i også have en hilsen fra os. vi er flittige læsere af jeres dejlige rejseoplevelser,og bliver lidt misundelig på jeres mod og lyst til oplevelser. her i kolding ligger fernando stadig på sin plads. vi har valgt at sejle rundt i dk. i år da den ældre del af min familie ikke har det så godt. fortsat god tur.hilsen anny og erik

af anny og erik heiberg

Guernsey-hilsen
Kære Inge Lise og Martin

Vi har endnu ikke forladt Guernsey - prøvede ellers forleden dag, men vendte hurtigt næsen ind i havnen igen. Vi venter stadig på lidt mindre vind. Vi hygger, vasker tøj og Torben rydder op. Det skal ikke undre, om vi mødes igen. Så giver vi "aftenkaffen".

Mange hilsner besætningen på S/Y ESPRESSO

af Anne - Anne Mette - Torben

Hilsen fra Smørum
Hej derude. Dejligt at mærke, at I får "en på opleveren og at det både nydes og værdsættes". Et besøg på en krigskirkegård sætter mange tanker i gang, og jeg er helt enig i, at vi som danskere har været heldige. Jeg husker tydeligt besøget på Arlington med bl.a. marmorvægge med de mange navne....
Jeg har haft en fin uge i Plovdiv, Bulgarien med DR´s Idrætsforening og Ulla nyder opholdet hos Anita i Phily. Det er ved at være sengetid efter en dejlig dag i haven, lidt på arbejde, en fodboldkamp og en herlig mild aften. Hilsen fra græsenkemanden.

af Sv. Erik

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  »181-190«  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279