GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Hilsen fra Skolebakken
Hej alle tre på Nausikaa. Ja det er da træls bare at vente og vente, men bestemt fornuftigt. Nordsøen er ikke behagelig efter en uge med hård vind fra vest og nordvest. Men det ser da ud til at det bliver varmere og mindre vind sidst på ugen. Nu er det snart midnat, og jeg sidder og surfer (hedder det vist) på nettet efter en båd. Håber at finde noget snart, vi kan jo ikke blive ved med at sejle med andre - eller kan vi? Vi ønsker jer en rigtig god overfart. Kærlig hilsen fra Jette og Rasmus

af Jette og Rasmus

Hilsen fra København
Kære Martin og besætning.
Vi ønsker Jer en god tur videre til Skotland. Heldigvis er vejrudsigten sidst i denne uge meget bedre og vi ved jo alle, at lige pludselig - ja så er det bare sommer. Hold humøret oppe, tag en lille dram og så ønsker vi Jer masser af sol og medvind videre. Jens har bestilt flybillet til Stavanger, så må vi jo se, hvordan den tidsplan holder.
Mange kærlige hilsener fra Jens & Vibse

af Vibeke og Jens Holm Nielsen

Vi i Vejle følger jer.
Hej skipper Martin og besætning.
Vi har fulgt jer siden afsejlingen, man må sige at det er ikke de bedste betingelser i har haft indtil nu, så vi håber for jer at lavtrykkene bliver træt af at være på vores halvkugle så i kan få et par stabile dage og gå over nordsøen på, men vejret, jernbanddriften og andre drifter kan man jo ikke styre, sådan er det bare.

En ting kan du da glæder dig over Martin, at Jacob har fået så fine karakterer for sin HD specialafhandling
STORT TIL LYKKE med det.

Hilsen far Anne Lis og Launy.

af Launy 24. maj 2006

Godt, I hygger Jer!
Kære alle tre på Nausikaa.
Det var dejligt, at der nu er kommet nyt i logbogen. Og med dette vejr glæder jeg mig over, I ikke ligger i Cuxhaven eller Brunsbüttel, men får flyttet Jer lidt og også sejlet.
Der er ikke noget opmuntrende ved at kigge ud gennem vinduet, så der må andet til. Jeg nød at være hos Jakob i går - og i morgen står den så på fødselsdag i Vrigsted
Ja, lad os håbe, det får blæst af, så I snart kan komme af sted mod Skotland.
Kærlig hilsen
Inge Lise

af Inge Lise

nyt fra kbh.
hej især til peter.håber at alt er vel-glæder mig til at se opdateringen.Jeg har været på olmen på cykel idet det er dykkerens dag idag.der var en specialbus fra oure og en masse dykkere-et scoretrick tror jeg-de tilbød mig at prøve-men jeg turde ikke.så ville jeg så gerne finde den u-båd de havde reklameret med.jeg kunn ikke finde den og spurge mig for-det var den mindste hjemmebyggede jeg nogensinde har set-lige til at grine lidt af-men jeg fik da lov til at komme ned i den-der var plads til 3 personer-det lignede en scanner med en masse ledninger-men det var sku dagens hit.jeg skal nok lade være med at benytte denne tilgang men jeg synes at denne hjemmeside er spændende-hav det godt alle mand-god vind-kh anette

af anette

Tænker på Jer!
Kære Martin, Kristian og Peter.
Det er synd, I ikke får Helgoland at se i denne omgang - men med det vejr forstår jeg godt, at I ændrede planer. Lad os nu håbe, det bliver noget blidere senere på ugen, så I kan få kursen sat mod Skotland og få en rimeligt behagelig tur ud af det. Husk, nogen siger, det skal gøre "lidt ondt" - der skal lyst til lystsejlads.
Her er alt vel. Jeg har haft godt af en god nattesøvn og vil nu i gang med noget arbejde, jeg har glædet mig til at få fra hånden.
K.h.
Inge Lise

af Inge Lise Lykke Hansen

Hilsen fra "Godset"
Hej med Jer.
En stille stund, hvor Morten jr. sover til middag, og Marie-Louise er jo stadig i Skagen hos mormor og morfar.
Vi havde nogle hyggelige dage alle sammen i Skagen - men hvor tiden dog flyver, når man har det godt og er sammen med sin familie. Vi fik besøgt ishuset mere end én gang - man skulle måske overveje et andet sted, når ismutter begynder at sige: "go'dag igen - det sædvanlige" :-) Marie-Louise mener dog ikke, at hun skal bruge den 50'er hun fik af Launy. Hun synes morfar skal betale is, og så køber hun prinsesseting for de andre penge.
Fredag morgen sagde Morten, Christian og jeg farvel til Skagen og satte kursen mod Ålborg. Christian syntes det var mægtig skægt at pille ved alle de knapper der nu er på sådan et stort anlæg. men han syntes bestemt ikke det var skægt at skulle sove i den larm der var, da Big Fat Snake spillede. Det var dog tørvejr, så vi kunne hygge os - selv om det var sent. Tørvejr var til gengæld et fremmedord om lørdagen. Det stod ned i stænger - Run Rig må have følt sig på hjemmebane.
Så vi var godt trætte (og våde), da vi endelig satte kursen mod Vrigsted søndag morgen.
Morten har kigget til Egernvej og gården, for Kolding (og mange andre byer) havde åbenbart haft ret voldsomt uvejr med kraftig regnskyl, men alt skulle være i orden.....også i kælderen.
Vi glæder os til at se Jer igen. Tak for de dejlige breve til ML (vi smuglæser med!!). Hav en fortsat god tur. Mange knus

af Susanne

hilsen fra Ingstrup
Kækre Begge To.
Lige en hilisen fra Ingstrup, hvor det går deruda som det skal. Jeg er startet på arb. igen, dog med 3 istedet for 4 børn i ugens løb. Når vejret tillader skal vinterrapsen tærskes, men det regner af og til her på egnen. Lige nu er det dog solskin, dejligt.
Far og jeg var i Lemmvig til Marias fødselsdag i lørdags, det gik fint og jeg tror Far nød dagen. Han og Maria kunne ikke rigtig tale sammen - det kneb med at høre, men de kunne holde hinanden i hånden en gang i mellem. Jeg fik mange hilsener med fra vore fætre og kusiner.
Vi forventer at skrive kontrakt med Palle, der overtager Sørens plads - pyh, det lettede selv om NJ skal gå alene en måned. Morten elsker at køre traktor, så det skal nok gå, og NK vil også i den udstrækning han har tid.
Finns fest gik også fint, alle holdt sig på måtten og Finn blev glad for ølbænken, som I er med til at give.
Vi snakkes ved - nyd nu ferien i fulde drag, men gør alligevel ikke noget, som vi ikke må høre om i Danmark.
Kærlig hilsen fra Jønner og Esther.

af Esther

Sommervejr!
En hilsen til alle ombord! Det er rart at læse i logbogen at I har været så meget ved skær - det må betyde at vejret er godt hos jer! Den eneste grund til at jeg ikke er vildt misundelig er udsigten til endnu en uges ferie i sensommeren....
Ha' en fortsat rigtig god tur - og pas godt på hinanden!

af Jakob Hansen

Hej på Nausikaa
Hej alle su sammen!

Tak for sidst det var hyggeligt.
Håber at i har godt, og godt vejr.

Kærlig hilsen Lea og Emilie :-)

af Lea og Emilie

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  »231-240«  241-250  251-260  261-270  271-279