GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

FREYA skriver
Hej. Vi håber fødselsdagen gik som den skulle. Vi har lige haft noget kraftig vind de seneste par dage, så vi har ligget stille i Simrishamn. Lige nu er vi hjemme i Gaarslev. Vi skal til guldbryllup på lørdag. Vi kører til Simrishamn igen på mandag. Så er det planen at sejle til Ystad og til Gisløvs Läge og så til Rødvig. Derefter sydom og hjem til Brejning omkring starten af september. Der er lavtryksvejr lige nu, men det har I måske hørt. 14 grader C. er vel heller ikke noget at prale af.
Pas godt på hinanden, nyd livet hver dag.
KH FREYA

af John Ljungberg

så har vi også fået ferie
Hej lige en hilsen fra det varme nord. Blot for at fortælle at vi holder ferie de næste 3 uger, på Anholt, "sæl'følgelig". Ja vi skal jo ud og se sælerne ved fyret. Men ellers ikke store planer for ferien, blot en del gæster, men det er jo også dejligt. Mange hilsner kirsten og Møller

af Kirsten Hansen

Ny hilsen fra FREYA.
Hej med jer.
I får lige en lille hilsen fra det 'KOLDE NORD' (ikke bord) Vi ligger i Figeholm og det er næsten blevet til transportsejlads mellem de kolde vinde fra syd og sydvest. Vi skal grille idag. Det er kun anden gang siden vi sejlede fra Öregrund den 15 juni.
Ellers går det fint her. Det er længe siden vi havde NET. Vi håber det bliver en god fødselsdag.
Mange kærlige hilsener fra FREYA

af FREYA

Fra besætningen på orlov
Kære sejlervenner. Har nu været inde og læse jeres herlige beretninger, og skulle vi ikke selv afsted til jan., ville vi være vildt misundelige.
Portugal er jo et af mine favoritsteder, da jeg har en søn og svigerdatter boende i Oaires lige ved siden af Cascais, hvor jeg kan se, I sikkert opholder jer lige nu. De unge mennesker er oppe at vandre i Calisien, ellers er jeg sikker på, at I havde været meget velkomne til noget frisk frugt, hjemmedyrkede kyllinger og honning! Min svigerdatters forældre er selvforsynende med alt godt fra haven, som rigtig mange portugisere forøvrigt er.
Her i Dk er det sommer-vejr blæst, sol og lidt regn, vi vinkede farvel til alle vore sejlervenner i Vedbæk igår, som har sat 3 ugers ferie af til Bohuslen skærgården, og en af bådene har vi fået lov at sejle hjem deroppe fra i aug. så vi kommer også lidt på havet !
Forøvrigt fik vi et foto fra marinaen på Trinidad, hvor vi kunne se, at de havde pakket vores lille skiv ind i plastik, så alt er Ok derovre.
Nyd Lissabon, nyd livet, vi får bare nogle oplevelser vi aldrig glemmer.
Knus fra besætningen på orlov fra s/y Espresso

af Anne Mette

Hilsen fra GR.Hoved
Hej med Jer,vi synes lige I skal have en lille hilsen.Hvor var det bare sort uheld med tyveriet.Jeg har selv prøvet at få pungen stjålet,det må være endnu mere besværligt i udlandet.Ellers alt vel her,vi har lige haft Kasper i weekend´en,det var dejligt. Mange hilsener til hele besætningen fra os begge,vi får lige en lille byge nu.

af Gerda

hilsen fra Christian
(skrevet af Susanne - ordret efter ordrer fra Christian himself)

Kære Lykke - I kommer snart hjem. Jeg har fået sådan en bil - sådan en tingest. Og den er gul og lidt sølv. Vi skal i Djurs sommerland til sommer.

af Christian

En hilsen fra fætter Mads til Julie
Hej kusine. Du kan måske få lidt assistance fra min onkel eller tante til at læse højt for dig - jeg må jo altså også tilstå, at jeg har fået en smule - men også kun en lille smule hjælp fra min mor med at skrive til dig. Jeg gad altså godt se dig iført sommerhat og solbriller - du er med garanti en sej kusine!!!
Nå, jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg er blevet målt og vejet i dag - i dag, hvor jeg er præcis 9 uger gammel. Jeg vejer 6,2 kg og måler 61 cm - så du kan nok regne ud, at jeg arbejder hårdt (læs: sover meget og spiser når jeg så endelig er vågen) på at nå dig - jeg kan jo under ingen omstændigheder ligne en pjevs ved siden af en pige vel :-).
Jeg er også begyndt at sove fast om natten - gider altså ikke det natteroderi mere - det er ret kedeligt, når alle andre sover. Så nu bliver jeg puttet omkring kl. 20-21 (ja, jeg ved det godt - liiiiige når der kommer fodbold -øv), og så sover jeg til omkring kl. 6. Det lader til, at min mor synes, det er vældig rart.
Jeg glæder mig til at se min far - han kommer hjem natten til søndag, men så har han også været væk siden tirsdag morgen. Godt nok kan han ikke give mig med, men det er ret skægt, når han kaster mig op i luften....så nu må han godt snart komme hjem.
Heldigvis har jeg også Marie-Louise og Christian. De er super søde ved mig.....du må gerne låne dem at lege med, når vores forældre får sig taget sammen til at mødes igen.
Vil du hilse dine forældre og vores farmor og farfar....og psst: spørg lige, om de da for hulen ikke kan sende et billed at min superseje kusine med sommerhat og solbriller.

af Mads

Sct. Petersborg
Kære begge to.
Det var en rigtig dejlig tur til den gamle russiske hovedstad (Det var den jo engang). Vores guide var helt fantastisk. Hun er født i byen, og hun vidste tilsyneladende alt om det hele.
Vi har nu fået søsat og rigget. Vi har fået ny tætning på skrueakselen og motoren er blevet linet up. Det trængte den til - temmelig meget faktisk. Vi har så fået installeret et nyt el-toilet fra Jabsco. Det har drillet en del, for det første var utæt og det andet har også en lille anelse, men nu vil vi altså ud at sejle.
I dag blev det i øvrigt besluttet at vi ikke sejler til Helsinki alligevel. Vi fik set en masse af byen da vi var på vej hjem fra Sct. Petersborg. Derfor bliver der nu investeret mere tid end planlagt på Ålandsøerne. Der er kun ca. 30 Nm. dertil her fra.
Vi snakker selvfølgelig tit om jer, og vi håber rigtig meget at alt går som det skal.
I dag har vi for øvrigt set tre af vore børnebørn på SKYPE. Pernille var meget 'betuttet' og var usædvanlig stille af sig. Men det skal nok komme næste gang.
Good Luck og kærlig hilsen fra FREYA

af John Ljungberg

Samsøhilsen
Hej Inge Lise og Martin
Lige en lille hilsen herfra. Vi kan se på jeres rejsebreve at i ikke har haft for godt vejr. Har lige hørt i TV at
Portugal ikke har fået så meget regn i maj siden 1930!!! Men det lyder som om I på trods af vejrgudernes hærgen oplever en masse.
Vi er nu færdige med at lakere og polere båd og har pakker de fleste og vigtigste ting (øl,vin etc. når man skal til Norge) hen i båden. Der monteret nyt storsejl nyt anker og 10mm ankerkæde samt en del andre småting.
Vi sejler på fredag, men starter med en 60 og 65 års fødselsdagsfest i Dyngby ved Hov, så det bliver søndag eller mandag inden vi sætter kursen mod N.
Jeg har været på LRC kursus i 2 uger på fiskeriskolen i Thyborøn, det var spændende og hyggeligt men der var godt nok meget stof som skulle læres. Det er længe siden man har siddet på skolebænken selv!!
Inger Lise var på samme tid i Kbh. for at passe børnebørn pga. pædagogstrejken. Der godt nok mange bedsteforældre i byen og på museerene. Klokken er ved at være mange så jeg vil slutte med at ønske jer fortsat god tur og med mindre regn.
Knus fra Inger Lise og Ole

af Inger Lise/ Ole

Feriehilsen
Hej Inge Lise og Martin!
Tak for en hyggelig afskedsaften.
Vi følger med i logbogen - meget spændende.
Medio uge 23 sejler vi mod Ålandsøerne m.m. - regner med at være væk i 2 mdr. Birgit og Kaj Stan-gerup vil gøre os følgeskab - det glæder vi os til, da vi har det hyggeligt sammen.
Fortsat god tur til jer og på genhør til aug.
Hilsen Anny og Erik

af Anny og Erik

Der er ialt 278 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  »141-150«  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-278