GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Feriehilsen
Hej Inge Lise og Martin!
Tak for en hyggelig afskedsaften.
Vi følger med i logbogen - meget spændende.
Medio uge 23 sejler vi mod Ålandsøerne m.m. - regner med at være væk i 2 mdr. Birgit og Kaj Stan-gerup vil gøre os følgeskab - det glæder vi os til, da vi har det hyggeligt sammen.
Fortsat god tur til jer og på genhør til aug.
Hilsen Anny og Erik

af Anny og Erik

God tur!
Kære Inge Lise og Martin! I lyder til at være kommet godt i gang med årets tur - det er spændende at læse logbog og rejsebreve. Tak for fødselsdagsbrevet, der (næsten) nåede frem til dagen. Vi glæder os til at se jer under jeres visit i DK. Kærlige hilsener

af Birgitte & Jens-Erik

Hurra
Dejligt at se I har skruen godt i vandet. Prøvede at sende et foto af August født 7. maj. Men mailen kommer tilbage. På sygehuset sagde de "velkommen i tosseklubben". Alle inkl. mig selv er efterhånden trætte af konflikten og ser frem til dens slutning.
Fortsat god fart fremad. Portugal bliver spændende - portugisisk lyder næsten som espanol, så du får nok ingen problemer der Lykke.
Mange hilsner
Anne

af Anne M. Lauritzen

Alt vel fra plæneklipperholdet
Som det fremgår af flere af de tidligere indlæg, har vi haft sommer her i landet temmelig længe, hvilket sammen med kunstgødningen har haft en stor effekt på græssets vokselyst. De 'gamle' plæner i haven er nu fuldt udvoksede og tætte igen uden mos og er kvarterets flotteste. I dag har vi slået den nye plæne første gang, så den er også klar, når I er hjemme i juni. Og ølkassen er ikke tom endnu. Fortsat god vind og pas godt på jer selv.
Kærlig hilsen Lene og Jørn

af Jørn

Så fik vi fejret jeres ÆLDSTE søn
....traditionen tro tilkommer håneretten jo undertegnede i nogle dage endnu - rent aldersmæssigt i hvert fald :-). (I år Vi fik da også monteret kagemanden med stok ).
Vi startede dagen med at synge fødselsdagssang for ham i sengen. Christian og Marie-Louise var faktisk de første til at stå op. Jeg havde stillet alarmen til kl. 6 (Morten plejer at stå op kl. 6.30), men de to skønne unger kom mig i forkøbet - så jo, de kom ind i soveværelset, syngende fødselsdagssang for deres far og med gaverne gravet frem fra gemmerne. Derefter havde de bestilt amerikanske pandekager til deres far - så det fik vi!
Om eftermiddagen kom mor og far. Far og morten fik installeret vores nye parasol (fællesgave fra mor og far) og med mormor som barnepige tog ungerne (2 af dem!!) og jeg en tur rundt i Vrigsted på rulleskøjter. Marie-Louise rullede bare derudad, mens Christian havde godt fat i mors hånd:-)
Om aftenen kom Julie, Jakob og Maiken. Vi havde planlagt at grille, og vi sad da også ude i gårdspladsen og spiste pølser og lammeculotte uhmmm. Desserten - danske jordbær fra en nærliggende gårdbutik - spiste vi dog inde, for det var blevet lidt småkoldt at sidde ude. En rigtig hyggelig dag med skøn skøn solskinsvejr.
Vi glæder os til at se jer - og det er jo altså lige om lidt. Mon ikke der venter jer en kæmpekrammer fra både Christian og Marie-Louise. Der kommer i hvert fald af og til en lille kommentar om, at de savner jer.
Det var alt for nu. Fortsat god tur og pas godt på jer selv.
knus fra fru Lykke Hansen

af fru Lykke Hansen

Måske kommer varmen ogs til sydeur.
Vor medfølelse med jer har været udpræget, når vi har konstateret, at i driver rundt i et skiftende skandinaviske efterårsvejer, medens vi her i Danmark prøver at søge skygge mest muligt for at holde kropstemp. nede, men det glæder os at de nybagte bedsteforældre er kommet godt "fra land" og nu er på vej sydover.
Just hjemkommet fra Fanø efter en varm pinseferie fyldt med familiebesøg og godt malerarbejde, skal haven på Glamsbjergvej lige have et eftersyn, inden Olga på tirsdag tager færge retur med et hold bridgeveninder. Det blev en smuk tur over de 2 Lillebæltsbroer sammen med 7.499 andre - min tid blev 1 timer og 66 minutter - acceptabel. I morgen går turen på havbunden fra Mandø til Vester Vedsted - her kan jeg læse på tidevandstabellen, hvad klokken er slået.
Vi ser at vejret bliver fint nede hos jer og ønsker jer en fortsat god sejlads.

af O&O

Pas godt på jer selv!
Hej Martin og Lykke
En lille hilsen fra psykiatrien her i Kolding. Tænker tit på jer og jeres fantastiske fælles projekt. En spændende tour må det være.
Her er foråret, som I ved eksploderet, hvilket jo er dejligt, men om det er derfor at Karen Severinsen i Horsens har fået "kuller" ved jeg ikke. Hun har ihvertfald inviteret til afskedsreception den 23. maj kl. 13. Inge Andersen i Vejle tror jeg tæller lidt på knapper, men netop i disse dage har den nye sygehusledelse (sygeplejedirektøren hedder Ole Ryttov) sendt en "løs" byggeplan ud, som siger at Vejles (og dermed Koldings/BUPAs) nybyggeri ikke er færdigt før om 5 år, hvis alt går glat. Om det får Inge til at vente eller det modsatte, det ved jeg ikke.
Ellers er alt præget af strejken blandt især sygeplejerskerne. Det har været en lang konflikt, som formentlig ikke er forbi før omkring 1. juni, hvor et indgreb forventes at komme. På mandag kan personale med småkravl, så heller ikke få deres børn passet i daginstitutioner i Kolding...!
Nok for nu. Hav det godt begge.

Hilsen Heine

af Heine Rasmussen

barnedåb igen
Lige en hilsen fra "Det varme Danmark". for vi kan næsten ikke huske hvad kulde og regn er. vi har nemlig haft rigtig godt vejr de sidste 14 dage. Så er der snart barnedåb igen, så det bliver før end ventet at vi skal se Jer igen. Det glæder vi os til. Jeg arbejder jo, men Møller er kun hjemme fra Anholt på korte besøg. Han maler hus, for nu er det rigtig tørt til det. Alt vel her - håber det også er hos Jer. Mnage hilsner

af Kirsten Hansen

Hilsen fra Vestermarken
Lige en lille hilsen herfra, hvor Julie ligger og sover i barnevognen i haven, så jeg lige har lidt ro til at få klaret nogle ting ved computeren. Både Jakob og jeg er lidt "ømme" i dag efter at have lagt indkørsel hele pinsen, men resultatet er nu blevet godt - vi glæder os til at vise jer det.
Kærlig hilsen fra

af Maiken

en lille hilsen fra møsvrå
Hej med jer en lille hilsen håber i har det godt .Tak for opmærksomheden til Birgitte og Monse,s bryllup vi havde en rigtig dejlig fest det gik godt tankerne var da hvordan det ville gå også om Susanne kom med men det gik jo fint.Vores barnebarn trives jo fint han vokser godt og er en god dreng som Morten siger tre sss sover,sutter,skid- vi glæder os til at se jer til barnedåb knus Dan og Tove

af Dan og Tove

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  »151-160«  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279