GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Hilsen fra Bækmarksbro
Hej igen.
Velkommen igen på skibet. Jeg håber at i må få nogle gode stunder sammen med jeres gæster.Her i Bækmarksbro har det været frostvejr de sidste par nætter så sommeren er ikke kommet endnu. Vi har det godt hele familien og ønsker det samme for jer.
Venlig hilsen.
Karl Peder Graversen

af Karl Peder Graversen

Til lykke med fødselsdagen
Kære Martin
Bedre sent end aldrig- Vi ønsker dig et stort til lykke med fødselsdagen i forgards.
Mange hilsener til dig og din kone fra
Anna marie og Leif.

af Anna Marie og Leif

Tillykke med dagen kære Martin ....
I løbet af dagen har jeg tænkt på, hvad jeg skulle skrive til dig i dagens anledning - det er jo trods alt et noget skarpt hjørne, så man skal vel vise det hensyn at formulere sig lidt blødt - du er jo mand. Olga er netop kommet fra bridge og spørger helt naturligt af omsorg til dig, om jeg har fået skrevet en hilsen til dig, og det har jeg jo .... Men straks går jeg i gang. Jeg sad faktisk og redigerede billeder fra vor fælles tur Portugal - Madeira. Jo jo, jeg ville også have fået skrevet en hilsen selv om Olga ikke har kommet hjem inden midnat, men nu får hun æren - man skal være god ved de, der er 65+. Så glæd dig til fremtiden og nyd nutiden. Hilsen her fra Glamsbjergvej / Ole

af Ole Knudgaard

Tillykke
kære Inge Lise og Martin!
Hjertelig tillykke med fødselsdagene! i får lige en ekstra hilsen håber i har fået smserne!
Vi glæder os til snart at se jer igen!
kh. Jørn og Birthe

af Birthe

Tillykke
Kære Martin. Selv om vi lige har sendt en SMS, så skal du da også lige have en hilsen på denne kanal.
Vi håber besætningen får en rigtig dejlig dag.
KH fra FREYA

af John

tillykke med fødselsdagen
Tillykke med dagen i dag Martin.I sidste uge sendte vi en sms til Inge Lise, men den er måske ikke modtaget. Så derfor også et tillykke til Ingelise med fødselsdagen i sidste uge.Hvis I er hjemme på søndag, vil vi lige kigge ind, på vej til Grenå.
Mange hilsener Kirsten og Møller

af Kirsten F Hansen

Fødselsdagshilsen
Hej Inge Lise og Martin
Først en forsinket fødselsdagshilsen til dig Inge Lise. Tillykke. Vi har først været inde på hjemmesiden i går. Vi har været på bådmesse i Fredericia for FTLF 26/27/28 feb. og hjemkommet søndag fik vi Kirstine og lille Lucas på besøg fra England i en uge. Han blev 6 mdr d. 5/3, det var rigtig hyggeligt. Weekenden er gået med søskende besøg (Oles). Så nu er vi begyndt at tænke på hvad vi skal medebringe til Tenerife når vi rejser ned sammen d. 24. Men vi kan jo snakke sammen når i er kommet hjem efter d.12.
Og til dig Martin tillykke medfødselsdagen i morgen. Vi håber du får en hyggelig dag i Santa Cruz sammen med Inge Lise.
Vi glæder os meget til at komme ombord og opleve øerne og Marokko.
Knus Inger Lise og Ole

af Inger Lise og Ole

Til lykke Martin!
Kære Martin!
Rigtig hjertelig til lykke med fødselsdagen i morgen. Jeg ved, at I har haft en dejlig uge sammen med den lille familie, og de når da også lige personligt at ønske dig til lykke med dagen, inden de sætter kursen mod Århus igen. - Her rejste Jens-Erik i morges kl. 05 til Paris, og han kommer først hjem igen på fredag. - Foråret her i Danmark begynder så småt at kunne mærkes. I går havde vi fantastisk solskinsvejr fra omkring middag, og i dag har det også føltes forårsagtigt, selvom solen ikke har vist sig så meget. Det er dejligt at vide og mærke, at hver dag giver en pæn forlængelse af lysets magt, og når vi nu snart går over til sommertid, får vi pludselig en lang lys aften.
I må begge to have det godt og nyde denne smukke del af verden. Hils Maiken og Jakob og ønsk dem en god rejse hjem.
Kærlig hilsen fra os begge
Birgitteaf Birgitte Lolck

Til lykke med fødselsdagen
Hej Inge Lise og Martin.
Så er vores computer i orden igen, så nu må du have et stort forsinket til lykke med føfselsdagen Inge Lise
Vi var i Las Americas fra d. 15-22 februar og havde en skøn ferie, så vi kan sagtens forestille os hvor meget I nyder det. Vi skrev til Jer før vi rejste hjemmefra, men kan nu efterfølgende se at beskeden ikke er gået igennem. Måske kan vi få en snak når I snart kommer hjem på "ferie"
Mange hilsener og fortsat god vind ,
Anna Marie og Leif.

af Anna Marie og Leif

Til lykke!
Kære Inge Lise!
Rigtig hjertelig til lykke med fødselsdagen. Vi håber, at du har haft en dejlig dag med ekstra lækker mad og hilsener. - I glæder jer sikkert til i morgen, lige som Maiken og Jakob glæder sig tll at besøge jer og komme ned til varme og sommervejr. Det bliver også dejligt for jer at få en hel uge sammen med Julie. Hav det godt begge 2 og et godt nyt år til dig Inge Lise. Kærlige hilsener fra os begge
Birgitte

af Birgitte Lolck

Der er ialt 278 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  »101-110«  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-278