GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

En kærlig hilsen fra Kolding
Kære Martin, Kære Anne-Lis og Launy
En lille hilsen herfra, vi følger jer på jeres færden og kan forestille os, hvor spændende det må være. Vi har også været på de store "have" , vi har være på Lyø og Avernakø, det smager altid lidt af fugl ikke?
Vi er nu kommet i landet igen og sender jer alle tre de bedste ønsker om en fortsat god tur.
Kærlig hilsen fra Poul og Sonja

af Poul og Sonja

Så nåede I frem!
Kære Anne Lis, Launy og Martin.
Nu, hvor det meste er pakket - det bliver en l a n g dag på arbejde i morgen - ja, så er det da dejligt at se, Nausikaa venter på den næste besætning. I flg. vejrmeldingerne har det nok ikke været så sjovt for Jer de sidste par dage - men håber, I alligevel har haft det godt.
Lige nu er jeg "gæst", men inden længe er det min tur til at være "gast".
Jeg tager toget til Århus i morgen aften, så jeg er fremme ved 22-tiden. Rasmus vil køre mig til banegården, Jakob vil hente mig, så hvad mere kan jeg ønske mig?
Det er lidt trist, jeg slet ikke får mulighed for at være ombord sammen med Jer, AL&L, men så er det godt, der er noget, der hedder Jazz i Haderslev! Jeg ønsker Jer god tur hjem - og Martin, du kan godt pudse kyssetøjet!

af Inge Lise

En lille hilsen fra Thorsø.
Hej Martin og co.
Her en lille hilsen herfra Thorsø. Vi vil snart få sat vores nye telt op så vi kan se om det hele er parat til TUNØ FESTIVAL:-) I år har vi jo ingen kyndige til at hjælpe os med at sætte telt op.

Vi håber i har en god rejse. :-)

Kærlige hilsner fra os i Thorsø.

af Os i Thorsø :-)

Efterlysning!!!
Altså farfar.....hvornår kommer der et postkort til os. Vi vil så gerne se, hvordan det ser ud der, hvor du er.
Farfars yngste barnebarn er ved at blive stor - bruger næsten ikke sut mere og tisser af og til på potten (det hjælper at sidde og hygge sig med en bog og synge "Mester Jakob").
Nu sender vi så snart farmor afsted - vi er ellers ikke meget for at give slip på hende - hun giver nemlig is :-) og sover nogle gange hos os. Super hyggeligt. Men du savner hende vel også - så vi besøger hende søndag, og giver hende en ordentlig knuser som farvel og på gensyn.
Fortsat god tur - farfar. Vi savner dig og spørger tit til dig.

af Christian og Marie-Louise

En hilsen fra Haderslev
Vi følger jo lidt med hver dag, for at se hvor langt I er nået, og hvordan det går Jer. Nu er det da endelig blevet godt hver her også, og det betyder at Møller er fløjet til Anholt et par dage. Vi kan forstå at det var en hård tur over til Skotlant, og den virus der ramte jer, er nok den samme som den Anholtfærgen er så frygtelig befænkt med.
Kan I have det rigtig godt allesammen. I ønskes fortsat en god tur.

af Kirsten Hansen

En hyldest til et godt mandskab
De bedste hilsener sendes til båd og mandskab efter en veloverstået sejlads til Skotland. Når vi læser om jeres tur over Løgstør Bredning, går tankerne tilbage til en lignende oplevelse i NAJADEN. Godt at i nøjedes med en mindre flænge i genoaen. Nu har i jo været optaget af den friske sejlads, for havde du kære Martin tænkt på Vorupør og den omsorg, som Olga ville have udvist en forkommen og lidt modløs besætning, så havde vi gerne hentet jer ved færgen fra Harboøre, eller hvis i syntes at ville have gæstet Agger, så havde vi gerne hentet jeg til Vorupør, hvor vi var i den weekend, hvor i var på krydstogt i den vestllige del af Limfjorden. Godt i fik fint vejr over og nyd nu den fortsatte tur. Nu håber vi, at de nye besætningsmedlemmer kan leve op til de, der var med på første etape. Måske du skulle lave lidt træningssejlads før i stikker ud i åben sø. Alt vel fremover og hilsen fra os begge på Glamsbjergvej.

af Ole Knudgaard

Vi beundre jer
For med de betingelser i har haft er det en fantastisk bedrift at i nu er i Skotland, vi er meget glade for at i banede vejen for vores tur.
Vi har pakket, Inge Lise kommer hos os i aften og kører os til Billund i morgen tidligt, servicen er i top, vi kan forstå at Martin har sørget for at sommeren er kommet til Skotland så vi glæder os til at påmønstre NAUSIKAA med skipper Martin

af Anne Lis og Launy

Så kom I endelig ”rigtigt” af sted
Det var med stor glæde at vi mandag morgen erfarede, at I var kommet godt til Skotland. Vi har med spænding fulgt med på DMI, og har kunne se at vejret ikke ligefrem har været med jer. Det er derfor rigtig dejligt for jer at I nu endelig får det højtryk I var blevet stillet i udsigt – bare en skam det skulle komme så sent!

af Jakob Hansen

Velkommen til Skotland
Hej alle tre. Dejligt at høre, at I er vel ankommen til Skotland, trods en hård start. Inge Lise har jo informeret os, men det bliver spændende at læse i logbogen, hvordan I har oplevet det. I lørdags var vi til pinsefest med sejlklubben - i bil. Det var noget af en nedtur, men festen var fin med god mad og god stemning, som sædvanlig. Vi talte selvfølgelig også om jeres tur - hvor langt I var nået, hvordan vejret var osv. Jeg skulle hilse fra flere af "de gamle" medlemmer, bl.a. Herbert, Heiberg og Blichfeldt. På søndag tar vi en uge til Grækenland for at se på nogle både - og holde ferie. Så har vi lige en god uges tid til at gøre klar til vi skal ombord på Nausikaa. Fortsat rigtig god tur. Kærlig hilsen fra Jette og Rasmus

af Jette og Rasmus

Hilsen fra Vrigsted
.....SOM OGSÅ VENTER PÅ BEDRE VEJR!!

Jeg fik jo slet ikke sagt TAK for fødselsdagsgave, Martin. Det er hermed gjort.
Men hvor er det dog frustrerende med det her vejr. Vores presseninger er efterhånden ved at være godt slidte, og i går måtte vi finde alt hvad vi havde af bøtter, skåle osv. frem, fordi der kom voldsomme tordenskyl. Så skal vi ikke heppe på højtrykket ude vestpå, som forhåbentlig kan give os det vejr, vi alle sukker efter.
Morten er på sjælland - for Nordic og Moto, der er travlt i den lille biks :-). Marie-Louise har for alvor fået sin første rokketand, og Christian sang "Mester Jakob" her til morgen - puha de bliver store. De spørger meget til FARFAR - især Christian, som jo selvfølgelig ikke kan forstå tidshorisonten i Jeres færd. Mon ikke der er udsigt til KÆMPE knus og kram, når du vender hjem igen :-).
Glæder mig til at følge opdateringer - ikke mindst når I sejler fra DK. God tur og hils ombord.

Knus Susanne

af Susanne

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  »221-230«  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279