GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Hilsen fra mig derhjemme
Kære Inge Lise og Martin.
Jeg har lige læst et par af jeres rejsebreve - "var med jer på Menorca-turen" - og det var jo dejlig læsning. Her har vi haft en flot sensommerdag, men i går styrtede det ned i tykke tove, og jorden er for våd til, at bonden kan pløje. Ganske vist har NK lovet at trække ham fri, når/hvis han kører fast, men men..... i morgen måske.
Ellers alt vel - skønt at vide, I har det lige så godt, som I og vi kunne ønske det for jer.
Jeg ser lige ud af vinduet en stor flok fugle samle sig - ja, sommeren går på hæld, men vi regner med at indhente sol og varme i Alcudia - glæder os til at være der sammen med vores familie.
Fortsat god vind - og kærlig hilsen fra Esther

af Esther L. Skaarup

Som en løve i et bur.
Hej. Det er dejligt at se, at I har det rigtig godt - og at I nyder det hele.
Lavtrykkene dominerer fortsat vejret i gmale Danmark, og det betyder blæst - lave temperaturer og regn i mere eller mindre upassende mængder.
Vi nyder det ikke så meget, ikke på grund af vejret, men fordi Freya står på land i Ebeltoft og vi er hjemme i Gaarslev. (E-mail er afsendt med beskrivelse af situationen).
Reparation er vist nok påbeyndt i dag, og vi håber båden bliver klar til søsætning i morgen aften.
Pas godt på Jer selv og fortsæt med at nyde livet.
KH
Gaarslev

af John Ljungberg

Tak for sidst !
Så fik vi det hele monteret igen, og det sidder rigtigt fint og godt ! men èn ulykke kommer sjældent alene. Stemplet havde sat sig - så vi makkede med det og fik det løsnet, men den lille "KINESER" havde mistet kompressionen, så nu går vi for sejl og påhængsmotor til Cagliari i morgen, og så vil vi se om vi kan finde en ny maskine til en rimelig pris, da det ikke kan svare sig at reparere på kineseren desværre.
Det var hyggeligt at hilse på jer og vi ønsker jer en fortsat god rejse og en bod Dansk sommer når I når hjem til DK.
Thomas og Niels - MUSSE-to

af Niels Laursen

Majvejret er her.
Hej med Jer.
Nu er majvejret blevet lidt mere 'normalt'. Der er kommet vind og der er kommet nogle dage med lavere temperaturer og noget nedbør. Vi har sikkert godt af det.
Vi har nu fået repareret lønningen og vi har fået bygget en låge ind til motoren. Det er rigtig lækkert. Mangler bare lidt oprydning og slutrengøring, før vi kan tage på prøvesejladser. Vi glæder os.
Ellers er der ikke så meget nyt her i Gaarslev. Det går stadig fint med Kirsten.
Det er dejligt at se, at I nu er kommet til Korsika. Vi håber virkelig I får nogle rigtig gode oplevelser også der. Fortsat god tur

KH

af John Ljungberg

En varm majhilsen fra Kolding
Nattetemperaturen er lidt højere i Rom end Kolding, men ellers ligner vejret jo hinanden. Ja, det vil lige sige, at i har iflg. DMI ingen vind at sejle på, men det har vi her i Lillebælt-området. Men det er jo ikke just vinden, der bliver gjort mest ud af, når vi - 11.000 - løber ½-marathon i det skønne naturområde med den Gamle Lillebæltsbro som centrum. Jeg sender jer en kærlig tanke, når jeg, de to gange vi løber over broen, skuer ned på de mange sejlere på Lillebælts blå vand.
En varm majhilsen til hele besætningen her fra Glamsbjergvej.

af Ole Knudgaard

Dejligt at se i har godt vejr.
Det er bare dejligt at se at I har godt vejr. Det har vi også her i landet - i går og i dag var og er rigtig dejlige. Men selvfølgelig ikke så høje temperaturer. Det glæder mig at vi for en gangs skyld kom i vandet før Nausikaa. Freya ligger på sin plads og venter på at få riggen sat på. Bådværftet kommer om 8 dage og fikser de sidste småting. Fik i øvrigt lønningslisten revet i stykker (lige i bøjningen) på stb.side under søsætningen. Ærgerligt.
Ellers er alt ved det gamle her i huset. Pas nu godt på jer selv. KH

af Kirsten og John

Velkommen til Rom
Kære Inge Lise og Martin
Velkommen tilbage til Rom. Vi har jo i byen være lidt fattigere siden I i november sidste år rejste til Danmark. Vi forstår godt, at vi havde behov for at se jeres familie og venner. Vi håber så til gengæld, at i blev vel modtaget, og at i har befundet jer rigtigt godt i den kolde nordiske vinter.
Vi har fået underretninger om, at i fredag den 12. marts havde besøg af nogle venner, som hyggede sig ganske gevaldigt - om det same var tilfældet for værtsparret i samme udstrækning skal vi ikke berette nærmere om, det har jo kun de oplevet.
Yderligere er der forlydender om, at en konfirmationssang netop her tirsdag aften er færdigtrykt og klar til brug, så nu mangler den bare at blive forelagt dommerkommiteen søndag den 1. maj. Forfatteren forventes at blive hyldet, men om det sker, må tiden jo afsløre!
Dette var lige nogle efterretninger vi på det seneste her tirsdag har modtaget fra Kolding, hvor man da - efter forlydender - har været glade for jeres vinterbesøg, men på den anden side også synes, at det er godt, at i nu er tilbage til Italien!

af OK

Hilsen fra S/Y Espresso i Vedbæk
Kære Inge Lise og Martin
Velkommen hjem.
Tak igen for jeres spændende og informative beretninger. Og en meget flot side med havneinformationer, den er guld værd for alverdens sejlere, en rigtig fin idé.
Ja vores egen sommertur gik som før sagt til den østsvenske skærgård - til Stockholm og tilbage igen på en 2 måneders tur. Det var første gang vi var der, men bestemt ikke sidste. Fantastiske ankerpladser og naturhavne - og ikke dårligere af, at de første 5 uger var i strålende sol og 30 grader ! Som nogle af vore "gode" venner udtrykte sig: "Carib- go home!" nå, det kan nu altid diskuteres. Vi er hjemme her, hvis jeres tur går forbi, men vi smutter såmænd også nok til Vesterhavet i vinterens løb.
Kunne være rigtig hyggeligt at ses
KH Torben og Anne Mette

af Anne Mette fra s/y Espresso

Hej på Nausikaa
Spændende at læse om jeres sejlads og oplevelser
Det var os som lånte jeres søkort over vest Norge.
Vi er nu på Phuket Thailand og forventer at være i Middelhavet iløbet af næste forår, så måske vi mødes der et eller andet sted.
Fortsat god tur.

mvh. Birgit og Anders www.sy-margarita.dk

af Birgit og Anders Boye

Hyggelig frokost
Kære Inge Lise & Martin,

Så er vi vel ankommet i DK igen.

Tusind tak for en rigtig hyggelig frokost. Hvor blev dog tiden af!! Det var rigtig dejligt at være ombord igen på Nausikaa, sidst lå hun jo i Kolding, og høre jeres begejstrede fortællinger om livets gang ombord. Dejligt at se det glimt i begge har i øjnene, det bekræfter til fulde at sejle er at leve (lettere omskrevet efter H.C. Andersen). Vi håber der bliver lejlighed til en anden gang at besøge jer ombord.

Rigtig god vind fremover

Vibeke & Søren

af Søren Julius

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  »51-60«  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279