GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Kommer i her i maj eller ....
Just hjemkommet fra Fanø og færdig med at grave ud til udhus, konstaterer jeg, at Olga har passet sit arbejde i haven på Glamsbjergvej. Da jeg nu kan konstatere, at i har påbegyndt sejladsen nordpå, skal jeg lige høre, om vi skal satse på at håndværkerne skal være færdig til rejsegilde/standerhejsning på Fanø i maj eller om det er ok senere.

af Ole Knudgaard

Ja- der er jo nogen der kan.
Dejligt at se at I nu nyder tilværelsen i Agadir - og omegn. Det er da underligt med den vind, bare man dog kunne spare noget op når det blæser - og bruge det når der ikke er vind nok! Så kunne vi altid sejle som vi gerne vil, så mangler vi kun at kunne spare vindretningen op også.
Nå - men det ligger vist ikke lige for. Vi glæder os meget over at I trods alt fik en fin sejlads. At jerngenuaen skulle anvendes gør vel egentlig heller ikke noget, det er trods alt det man har den til - når det kniber.
Her i Gårslev går det fint. Freya er kommet i vandet, så nu varer det ikke så længe inden hun også skal ud af havnen. Idag - onsdag er vejret lidt kedeligt. Regn og en del kold vind. Så jeg kører nok ned til shoppen i Kolding og bruger nogle penge.
Fortsat god tur til jer alle fire.
KH FREYA

af John Ljungberg

Velkommen til Afrika
Det var dejligt at læse, at i har haft en meget behagelig tur over Atlanten efter den megen ventetid på ordentlig sejlvejr.
Måske hænger tingene sammen, for nu er der kommet omslag i vejret i Danmark med vestlig vind og fronter med regnbyger her de næste par dage.
Vi er på Fanø for at færdiggøre udgravningen til det kommende udhus. Mureren skulle have været her i morgen, men det er lige som vinden - den bliver også væk en gang imellem. Men vejret i lørdags under Lillebælt Halvmarathon var bare super ca. 20 grader og omkring 4 s/m sydlig vind. Olga passede haven imedens oog havde bagt friske boller til fællesspisningen på Bøgelund efter løbernes hjemkomst fra Middelfart. Haverne står i sine flotteste farver med nyudsprungne 'alting'.
Nu må i have en god sejlads op langs kysten.
Hilsen her fra Fanø til jer alle.

af Ole Knudgaard

Frisk fra havbad på Fanø ......
Jeg er netop ankommet til Krinkelkrog nr. 31 efter et havbad 300 m længere mod vest.
Jeg ser at Mads ønsker jeg god vind til den afrikanske kyst, og så skal jeg lige høre, om der er blevet ordentlig sejlvejr, og om i er har smidt fortøjningerne.
Her på Fanø har det været let overskyet hele dagen og omkring de 20 grader med svag vind fra skiftende retninger.
Far her har jo fået en strandbåd- nyudviklet konstruktion, men desværre har det igen været gravearbejdet, der har haft første prioritet. Ærligt - i går lørdag blæste det en hård vind, som i stødene var lige i overkanten til en letvægter som miig. Jeg nærmer mig jo min gamle marathonvægt, men det er jo heler ikke for tidligt, når starten til Lillebælt Halvmarathon går på lørdag.
Nu må i have en rigtig god sejlads - jeg håber i allerede er på vej til det afrikanske.

af Ole Knudgaard

10 kg, 10 tænder og 77 cm
Kære farmor og farfar

Vil bare lige ønske jer god vind til Marocco - og ja, overskriften fortæller jer jo lidt tørre facts om mig lige pt. Hvor dejlig, charmerende og super overskøn jeg i virkeligheden er, kan slet ikke beskrives med ord. Jeg driller mine søskende temmelig meget, men de synes stadig, jeg er evig dejlig :-)...og de er gode til at lege med mig ude i haven og på min nye sansegynge. Det er SÅ skægt, når de tager mig med på rutchebanen, og de snakker noget om, at når det bliver rigtig sommer, så skal vi lande i vand....hmmmm, det må jeg lige se hvad er for noget først. I dag regner det lidt, men ellers har vi været meget ude i haven, for det har været ret fint vejr. I går var Christian til traktortræk (jo jo) sammen med morfar, fætter Mathias og onkel Monse. Mor og jeg var i mødregruppe, far på arbejde med de dersens Danser med Drenge, og Marie-Louise var til fødselsdag.
Tak for fødselsdagskort. Jeg måtte altså lige anmode om lidt assistance til at læse det, men flot var det - og fantastisk go' at sætte tænderne i :-).
Mange knus fra

af Mads (med hjælp fra mor)

Fra Fanø skal lyde .....
Kære besætning på Nausikaa
Hvorfor ligger i stadig på Lanzarote, når i sejler i en Najad?
Vi sidder i øjeblikket på Fanø og nyder kaffe efter middagen - solen varmer os gennem den store rude på altanen, så det føles som 23 grader, men de er kun 14.
Vi er blevet hundeejer for en weekend, da Pia & co er til badmintonstævne i Vejen og har sammen med et vennepar overtaget Glamsbjergvej.
De kommer og henter Svante (hunden) her på Fanø, når drengene er færdig med at spille og det gør den ene oftest, når han har vundet turneringen - der er jo lidt arv efter morfaderen.
Nå, hvornår tage i af sted til Afrika?

af Ole Knudgaard

hej hej.
Lige en hilsen fra det forårs dejlige Gårslev. Vi nyder at det endelig er blevet godt vejr. John har travlt i Freya, og jeg holder skansen hjemme.
I dag skal vi til fødselsdag hos Pernille,på søndag kommer alle ungerne her. Så må vi se om påskeharen har været på besøg i haven, den bliver de aldrig for store til at gå på jagt efter. Jeg kan se at I har det godt, og at vejret er med jer. Kan Í nu have en god tur mod Marokko og pas godt på hinanden.
En stor og kærlig hilsen
John og Kirsten

af John Ljungberg

Besøg i "Marokko"
Hej
Lige et lille hint. Vi har i dag under vores besøg i Epcot Center i dag også "besøgt" Marokko. Det var et af de mere spændende lande at besøge og absolut anbefalelsesværdig og det bliver spændende at hre om jeres evt. besøg. Ellers nyder vi at have samlet familien til en masse spændende oplevelser. Store badedag i Clearwater var således helt i top. Vi glæder os også over varmen og sidste nyt fra DK siger at foråret er på vej, så det bliver fint at komme hjem til.
Fortsat god vind fremover!
Kærlige hilsner fra
Ulla og Sv. Erik

af Ulla og Sv. Erik

Kære Skipper og Skipper
Først bli'r det forår og viberne kommer, det blomstrer med dit og med dat.
Så bli'r det sommer og dagene længes med sol og med slet ingen nat.
så bli'r det efterår, bladene falder vejret bli'r mørkere, men,
så bli'r det vinter og når den er gået, så starter vi forfra igen. . . .

Jeg ved ikke, om I kender denne børnesang, jeg synes den er så sød, og kom til at tænke på den, da jeg læste om at I kørte mod Kbh. i snevejr og fløj en tur og så var det sommer. . .

Her er det forår, og cyklerne er kommet frem, vi har også været i haven på samme tid i dag, og sluttede af med en portion dejlig varm suppe. JØnner er i gang med at pløje, og der køres gylle ud, det er sikre tegn på forårets komme, og en dejlig tid venter forude.

Vi ønsker jer alle fire en rigtig god og stor og spændende sejltur og glæder os til at læse om det hele.

Kærlig hilsen til jer - og til jeres børn, som jeg er sikker på ser denne side en af dagene.

Knus fra Esther

af Esther Lykke Skaarup

Bare det var mig.
Kirsten og jeg snakker jo selvfølgelig dagligt om vores tur til La Gomera og Tenerife, og rigtig meget om hvor dejligt det var at være sammen med Jer.
Jeg har haft planer om at få gang i arbejdet med klargøring af FREYA, men vejret - og specielt temperaturen har i den grad styret lysten.
Vi har selvfølgelig meldt os til Pinseturen, det må da blive en god oplevelse, hvis alle jeres positive ord om Najadernes' pinsetræf passer. Men hvorfor skulle de ikke det, det plejer jo at passe hvad I siger. Vi glæder os.
Vi håber I får glæde af bådbladets korte beskrivelse af farvandet omkring Gibraltar.
En hilsen fra os til Jeres nye rejsevenner, og alt det bedste til Jer alle.

KH FREYA

af John Ljungberg

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  »91-100«  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279