GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Rhodendendron blomstrer
Hej
Tak for de fine fødselsdagshilsener med kort og SMS. Gaven til mig selv var en fibersprængning i baglåret ved fodbold i aftes. Ullas kærlige kommentar var: "Bliver du aldrig klogere og husk nu at du er blevet en ældre herre". - Vi får se om jeg bliver klogere... I øjeblikket løber jeg ingen steder.
Dejligt at høre, at I har det godt og vejret også hos jer er fint og vinden løjet af. Aftensmaden nyder vi på terrassen med en god flaske vin i det skønneste forårsvejr med masser af blomster rundt om.
De bedste hilsner fra Smørumvang.

af Sv. Erik

Hej med Jer
Så er kufferten pakket,og vi er klar til at tage til Kreta.Det er næsten lige så varmt herhjemme som dernede i øjeblikket,men det bliver nok varmere i løbet af ferien.Godt at I er kommet afsted i godt vejr,men jeg skal love for det skifter meget dernede.Ellers alt vel her ,håber det samme hos Jer.

af Jørgen og Gerda

Bøgen er springet ud.
Hej med jer. Vi håber selvfølgelig at alt står vel til hos jer. Vi savner jer allerede, så vi træner i at undvære jer. Bøgetræerne viser sig i deres smukkeste farve lige nu, hvor det hele skinner svagt lysegrønt ned af Munkebjergbakken og i skovene omkring. Nu begynder Kolding fjord og ikke mindst Vejle fjord at vise sig med fuld knald.
Der er nu kun 25 dage til vi rejser. Jeg har lejet en bil i Malmø, som jeg henter dagen før afrejse.
Alt det bedste til jer fra

af FREYA

Hjertelig tillykke med barnebarnet
Hej med jer!
Dejligt at høre i er godt ankommet til båden og varmen. Og endelig kom det 4 barnebarn, hjertelig tillykke. Han kunne nu godt være kommet lidt før så i havde nået at se ham, men sådan skulle det ikke være! Han ville selv bestemme ;o)
Vi havde en skøn tur til Lübeck, godt hotel, spændende by, dejlig med sol, dog lidt blæst den ene dag. Men alt i alt en dejlig ferie!
Kh. Jørn & Birthe

af Birthe & Jørn

tillykke med barnebarn nr 4
Håber at I har det godt. Her er vejret rigtig godt. Vi har lige haft 4 gode dage på Anholt, hvor Møller har fået isoleret vores nye tilbygning. Jeg har fået gjort forårsrent i sommerhuset og jaget de store edderkopper ud. Så nu kan sommeren godt komme.
Vi sad netop ude på terrassen i fredags og snakke om hvordan det mon gik i hos Morten og Susanne. Vi prøvede så at ringe til dem kl ca 16, og fil fat i Mogens, som fortalte at de var på sygehuset. I er vel igang med klargøring af båden.
Mange hilsner Kirsten og Møller

af Kirsten Hansen

Velkommen hjem!
Kære Inge Lise og Martin!

En lille hilsen fra "en blind passager", som tillod sig at være med hver dag på jeres dejlige tur. Det har været utrolig skønt og indholdsrig at læse jeres sejlberetning, som jeg har nydt og vil sige tak for, men ikke mindst glæder det mig, hvis I nu er hjemme igen i god behold.af Lentia

Det var bare dejligt
At snakke lidt sammen via SKYPE forleden dag. Det er dejligt at I fortsat har det godt, men det er også rart at høre at I nu snart kommer hjem for en tid.
Idag har vi forresten fået besked på, at FREYA er kommet på land i dag, og at hun så meget fin ud i bunden. Så nu kan vi igen sove roligt, uden at være nervøse for de kommende vinterstorme nord for Stockholm.
Nå men nu må i have nogel gode afslapningsdage i Madrid og så ønsker vi jer god tur hjem.
MKH
Kirsten og John

af Kirsten og John

Kære Lykke og Martin
Kære Lykke og Martin
Jeg prøver igen. Har tidligere prøvet, men blev "kastet af". Censur...? Nå, men her i psykiatrien går det derudaf. Ventetidsgaranti til børn- og ungepsykiatrien venter pr. 1. januar 2008 og psykiatriplan i høring, en ny direktør for psykiatrien og en ny direktør for regionen. Jo her går det godt, og lidt spændende er det jo hvordan det hele skal være fremover, om de gamle Vejle Amt-dyder efterhånden kan genfindes i alt det nye. Centerstrukturen skal i øvrigt allerede nu afløses af noget andet, som vi ikke endnu ved hvad bliver.
På privetfronten blev masteren skrevet færdigt i løbet af sommeren, og 1. september var eksamen i hus og kalotten sat på hovedet. Stor lettelse. Siden har den stået på små og store projekter i huset og haven, som har lidt noget pga. åndelig og fysisk fravær i de 2 år som studiet varede. Dejligt at det er slut, selvom rastløsheden også sniger sig ind...
Vi ser ikke meget til hinanden Inge, Karen og jeg. Faktisk stort set ikke. Der er ikke naturlige sammenhænge at mødes med Karen i, og Inge ser jeg en sjælden gang ved ledermøder, men i en ny struktur kommer vi nok lidt tættere igen. Det håber jeg.
Jeg ser Kirsten Christensen (din afløser Lykke) af og til, forsøger at støtte så godt jeg kan. Ikke alt er lige let hver dag, tror jeg. Idag har sekretærgruppen kollektivt bedt om mere i løn, ja hvem ønsker ikke det!!
Hvor er I mon henne nu? Kan godt læse jeres position foroven på denne siden, men hvad forstand har jeg landkrabbe på det...Har I haft en god tur, og har vejret været nogenlunde ved jer og båden? Har du været i Kolding for ikke så længe siden Lykke? Tror jeg hørte et rygte... Sejler I alene nu eller...?

Mange hilsner
Heine

af Heine Rasmussen

2354 Km.
Kære Ingelise og Martin.
Ifølge min bilnavigator er der altså 2354 km ned til jeres position den 20.9.2007 kl. 19.38 - stednavn GIJON. Ifølge samme navigator kan vi være fremme i bil i morgen kl. 17.59. Det er jo ikke så galt selv om vi altså så skal køre nu her kl. 18.12 dansk tid.
Idag tror vi nok vi har fået den første rigtige efterårsblæst. Nordøst og omkring 15 m/s har de sagt. Vandstanden i de sønderjyske østvendte havne var her til morgen meget høj. I Aabenraa stod vandet op til kajkanten.
Her på Søndervænget falder æblerne ned og vi må samle, skrælle o.s.v.
Vi går jævnligt og taler om hvordan det mon går hos Jer. Vi håber selvfølgelig - og tror da også på - at I har det helt fantastisk samt at alt fungerer som det skal.
Dert glædede mig at læse, at Martin var igang med at rense/skifte diverse filtre. Vi har jo også opdaget at man er nødt til at arbejde med vedligehold og opmærksomt følge med i hvordan alle dele på/ved og i skibet fungerer. Men det er nu også helt hyggeligt arbejde.
Har vist nok sagt det før, men vi er virkelig glade for at kunne følge med jer på jeres færd via hjemmesiden. Med lidt god vilje kan man godt 'mærke' nærværet.
Vi regner helt bestemt med at vi bliver informeret, når hjemkomstdatoen kendes.
Fortsat rigtig god tur.
Kirsten har lige kaldt på mig, for nu skal vi have frikadeller med stuvet hvidkål. Og jeg har bestemt at vi tager et glas rødvin til, og så skåler vi for Jer.
mange kærlige hilsener

af kirsten og John

Desde Kolding!
Hola Inge Lise ... y Martín,

Me imagino que ya sabes quien soy, verdad?
Hace un tiempo te mandè un e.mail pero me lo devolvieron. Por eso te escribo en el libro de invitados.

En el mail te decía que el dia antes de vuestra salida a la aventura, mi marido y yo estuvimos paseando por el puerto y allí estaba vuestra Nausikaa. Tranquila y lista para zarpar. Me hizo mucha ilusión ver la barca tan bonita que teneis.

No tengo mucho tiempo para seguir tu diario pero algunas veces lo abro para saber donde estais.

Me doy cuenta también que no os falta ni la familia ni los amigos para vivir con vosotros vuestra aventura.
Debe ser fascinante lo que estais viviendo!

Inge Lisa te deseo lo mejor para ti y tu marido en lo que os queda de viaje.

Yo ya he empezado las clases de espanol y de momento tengo 4 grupos en AOF y 2 en la escuela de jóvenes. Sigue el interés por la lengua espanola.

Deseo que puedas practicar mucho espanol con los espanolitos. Estos dias se celebra en San Sebastian el festival de cine. Por eso hay mucha gente.

Muchos saludos desde tu tierra y saludos a mis paisanos!

Recibe un fuerte abrazo de..... Àngels


af àngels nadal

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  »161-170«  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279