GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

halløj
Hej med jer. Håber,I har det godt... Her er det sensommer med fint vejr, edderkopperne laver deres fantastiske spind overalt- et tegn på sensommer.


Kærlig hilsen Bodil.

af Bodil Lykke Mose

Bliv dernede
Hej med Jer.
Vi kan se at I nyder vejret og turen. Det glæder os meget. Her sidder vi stadig og venter på en vejrmelding, der siger at nu skal vi af sted på sommertur. I dag har det da været helt galt med regn og rusk.
Nå men mit knæ skaber sig stadig væk en del, men nu tager jeg ikke smeretstillende mere. Vejle Sygehus mener at der nemt kan gå helt op til et halvt år, inden det virker igen. Vi havde en dejlig tur til Sydfrankrig. Fortsat god tur til hele besætningen her fra Gaarslev. KH

af John Ljungberg

Hilsen fra vestjyderne.
Hej med jer.
Håber at I har mere sommer end vi har. Dejligt at følge jer på jeres tur og følge med i de gæster i får om bord. Jeg skal hilse fra alle søskende.
En stor hilsen fra Mie og Karl Peder Graversen

af Karl Peder Graversen

Morten ønskes tillykke
med fødselsdagen i dag. Det må være helt perfekt at holde fødseldag et sted hvor vejret er så godt. Vi var på Ford-Atur, i går søndag. Det var jo mors dag, så vi var invireret "ud " og spise, vores egne smurte madpakker. Det var Kooooldt.

Hilsen kirsten og Møller

af Kirsten

Hører i fik nogle dryp,
men her regner det virkeligt. Det trængte vi til. Dejligt I hygger jer og tak for jeres skålbillede. Havde en god snak med jeres næste besætning i fredags og vi ser frem til at det bliver vores tur til at afløse dem.

af Sv. Erik

Så blev vi alligevel snydt ..
For at tage ordentlkig afsked og ønske god tur. Kirsten var sikker på at I skulle rejse den 20. maj !!!
Men sådan var det ikke, ser det ud til. Alligevel - vi håber I får en dejlig sommer.
Vi søsatte FREYA den 20 april - samme dag som I rejste. Det gik fint denne gang - ingen nye skader.
Men vi er ikke nær så effektive med hensyn til at blive klar til at sejle. Der mangler stadig en lang ARBEJDSDAG! Vores nye oliefyr !!!! vil ikke starte, så det venter på specialist. Vi regner med at sejle på tur Kristi Himmelfart.
Nå - men god vind - og al mulig held og lykke.
KH
Gaarslev

af John Ljungberg

Mange tak for sidst
Håber at I får nogle gode dage sammen med jeres kære. Det var en dejlig dag i Lemvig. En stor hilsen fra alle som var til stede i Lemvig denne dag.
Hilsen. Mie og Karl Peder

af Karl Peder Graversen

hilsen fra Thorsø
Hej Inge LIse og Martin. Jeg forsøger igen - havde lige skrevet et indlæg - og pist væk var det!! Nå, ville bare sige, jeg lige har været inde for at se de billeder I har fra jeres tur til Puerto Rico - det gør da bare, at jeg glæder mig endnu mere til fredag morgen, hvor vi flyver dertil! Det er blevet efterår i DK, det regner og blæser, og også nattefrosten har været på visit... Jeg håber, I har det godt - og sender en kærlig hilsen fra alle her.
Bodil.

af Bodil Lykke Mose

Hej Inge Lise og Martin
Hej med jer lige en hilsen fra Almind her er alt vel Dan går med noget allegi eller hvad det er han skal til næse ører specilalist den 11 november. Håber i har det godt var oppe at se Christian spille fodboldtkamp sikket et mål den knægt kunne skyde, børnene kommer i næste uge så må vi se hvad vi skal lave, glæder os til at i kommer hjem igen. Dan er begyndt at spille håndboldt om tirsdagen Marie Louise ville ikke rigtig tro på det, men morfar sagde at Wilbeck havde ringet, pas godt på jer selv glæder os til i kommer hjem. Hilsen Dan og Tove

af Tove og Dan

Man må jo passe sine forpligtelser!
Kære Inge Lise og Martin. Vi ville jo egentlig gerne have været med jer på turen fra Italien til Grækenland her i efteråret, men vi må have malet huset på Glamsbjergvej, så vurderingsmanden fra kreditforeningen synes, at det er i orden, at vi får hjemtaget et lån, der kan give os mulighed for at booke flybilletter til os begge to i 2012. Jeg bryder mig ikke om at efterlade Olga alene her i flere uger, medens jeg sejler rundt med jer under de varme himmelstrøg. Jeg regner med at blive færdig på stilladset ud mod fjorden i weekenden, så mangler jeg bare det, der kan nås fra en almindelig stige. Så der er lys forude.
Nu må vi se, hvordan verden arter sig. Jeg vil jo gerne sikre mig, at NAUSIKAA ikke indgår som et nationalt græsk pant, når nu Grækenland går statsbankerot i foråret 2012, og vi har købt flybilletter. Kunne i ikke lige tjekke det op på det forhold. Skulle det gå så galt, så inviterer vi jer til Fanø, så i ikke skal sidde på Egernvej og kede jer.
Nå, men vi håber, at i har det tilpas komfortabelt, og at i kommer godt på land med Nausikaa. Jeg skal ind og hvile foran fjerneren (vi har jo fået den 3. medalje i vandejejscykling i dag) efter dagens malerarbejde, så jeg er frisk til en 12 - 15 km i løbeskoene i morgen - og efter dette har Olga en forventning om, at jeg fortsætter malerarbejdet, så alt er klart til vurderingsmanden fra kreditforeningen, hvis og når han kommer. Jeg var lige til forelæsning om K.E. Løgstrup i aftes og synes godt at kunne genkende, at mennesket som udgangspunkt er ond. Kan jeg få det kreditforeningslån uden at male færdigt, kan jeg?
Jeg skal hilse fra Olga, hun er i køkkenet efter en dejlig middag. Der er da lyspunkter! Jeg skulle hilse jer så kærligt.
Den overbebyrdede maler / Ole

af Ole Knudgaard

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  »41-50«  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279