GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

God tur
Hej begge to.
Kirsten og jeg ønsker selvfølgelig rigtig god tur til jer begge - og til alle der til enhver tid sejler på Nausikaa.
Det var rigtig dejligt at vejret tillod os at tage ordentlig afsked med jer. Det var også dejligt at møde de andre, der tog afsked. Det sker jo ikke så tit at vi har lejlighed til at mødes.
Imorgen - 10 maj - regner vi med at FREYA bliver sat i vandet i Brejning. Hun er godt nok blevet flot med nyt teak-dæk og diverse andre forbedringer. Vi glæder os meget - og regner fortsat med at vi rejser til pinse.
Mange knus herfra.

af Kirsten og John

En hilsen fra Vrigsted
Tak for sidst, tak for dejligt selskab og tak for mad. Det var lidt (læs: meget) hårdt at sige farvel til jer, men sådan er det jo med Fru Lykke Hansen (måske os begge to ;-)...der er let til tårer, når man siger - omend ikke farvel så på gensyn til nogle man holder af.
Marie-Louise indledte ugen med en sprængt trommehinde og mellemørebetændelse. Det har vi ikke prøvet før, men vi er bestemt ikke i tvivl om, at det gør ondt. Vi har været på lægebesøg og Marie-Louise videregiver lægens forklaring: Jeg er forkølet i øret mor!! Hun har stadig lidt feber, så ungerne og jeg tager en hjemme-hygge-dag. Morten er taget til København for at starte op med slangen.
God bedring til besætningen og fortsat god tur.

Knus

af Susanne

Kære Inge Lise og Martin
Vi er meget glade for at vi fik lov til at være med til at sende jer afsted på den store tur, det var rigtig hyggeligt, at vejret var perfekt til havneafskeden nød vi på jeres vegne.
At vejret desværre er slået om, ja det er jo sømandens lod, det kender vi jo lidt til fra vores tur til Holland med jer, men derfor behøver det jo ikke at ske hver gang Kielerkanalen skal passeres
Sidst på ugen lysner det og lad så det følge jer fremover, men først skal den 10 maj overståes med frygtelig vejr det har Lea spået,i må bære over med mig.Vi håber også at Inge Lise er over sit maveonde her i skrivende stund.

Knus Anne Lis og Launy

af Launy

Tak for sidst
Kære Inge Lise og Martin.
Tak for sidst - det var dejligt at møde jer på havnen i det flotte vejr. Efter en håndbajer og en bolle - så var det vi hørte Martin spørge Inge Lise om hun ville med ham ud at sejle...... og lidt senere kunne vi vinke jer afsted og dele jeres forventninger til evenyret, der nu langt om længe er begyndt. Det var så flot at se jer sejle ud af havnen.Jeg kan melde alt vel på land og håber det samme hos jer.
Alle de gange jeg har hørt dig tiltalt og omtalt som Lykke - det føles så hyggeligt og rigtigt, Inge Lise.
Kærlig hilsen og god vind fra Esther

af Esther Lykke Skaarup

God tur!
I ønskes begge en kanon, fantastisk tur i det våde element. Pas godt på hinanden og godt på jer selv. Og husk nu Lykke: et timelønsnummer og en tjans som fast fast ved en spiseforstyrret eller konsulent for oversygeplejersken, det kan vi altid finde ud af.
Og til dig Anders: jeg er stadig lidt benovet over dine projekter i baghaven, det må jeg sige, men jeg gætter på, at det er på plads, inden I sejler til Hejlsminde.
Mange hilsner
Heine Rasmussen, Kolding Sygehus

af Heine Rasmussen

fra landkrabber til søulke
Kære Inge Lise og Martin. Nu kommere båden snart i vandet og før vi får set os om, sejler I mod syd så frie som de måger I møder undervejs.
Det er bare så godt, I fører jeres drøm ud i livet, og vi ønsker jer af hele vort hjerte god sejlervind. Vi glæder os til at besøge jer på et eller andet tidspunkt et eller andet sted - og til at have kontakt med jer med jævne mellemrum. Vi ses inden I lægger fra kaj, og så får I et mægtigt knus der vil kunne varme jer helt til vi så ses igen. Kærlig hilsen Jønner og Esther.

af Skaarup

Det nærmer sig....
...og det gik for alvor op for undertegnede, da jeg læste Martins log fra 31. marts d.å. Det sætter mange tanker i gang, når farfar og farmor sådan rejser i meget lang tid. Heldigvis gør nutidens moderne teknik det muligt at kommunikere lidt hurtigere end dengang det var med sadeltasker og hest :-) Det vil vi benytte os af - altså den moderne postgang - ikke mindst til at sende billeder af to børnebørn, som jo nok vil spørge en del til farfar og farmor. I dag havde Christian fået et par pakker rosiner....og da han havde tømt dem over havregrynene, begyndte han ganske eftertænksomt at stable dem.....Sådan sad han et par minutter, hvorefter knægten siger: Det her er farfar go' til? Jeg spurgte hvad han mente, og svaret kom promte: at mure!!
Og apropos, så vil vi da nok også benytte lejligheden til at sende opdateringer af huset - såfremt det skrider lidt fremad :-)
Vi kommer til at savne jer, men ønsker jer en rigtig god tur, og så ses vi jo allerede til Jakobs fødselsdag i juli.
Knus

af Fru Lykke Hansen

E.D.R.
Tak for en underholdende aften med sejlberetninger og wisky smagningsoplevelser.
Nu da vi har mulighed bliver spændende at følge jer på den næste tur.

af OZ3FQ Flemming

Tak til alle
Tak til alle der har fulgt Nausikaa's sommertogt 2006 til Skotland, Orkney, Fair Isle og Shetland. Det er dejligt at læse Jeres indlæg i gæstebogen og modtage mails fra kontaktformularen, det gør at man fortsat får lyst til at opdatere logbog m.m.

af Skipper

Så kom I også til Anholt...
Maiken og jeg var et smut på Anholt i sidste weekend - det kan varmt anbefales. Der bor nogle rigtig flinke mennesker på Ørkenvej 47, dem skulle I ta' og besøge ;)

af Jakob Lykke Hansen

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  »201-210«  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279