GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Kære IngeLise og Martin
Kære Inge-Lise og Martin

Tusind tak for jeres brev med de interessante billeder, hvor er det skønt at læse om jeres spændende oplevelser og at se billederne, det er dejligt at I sætter pris på og virkelig ny-
der jeres mange indtryk. Vi vil også gerne sige tak for kortet til Pouls fødselsdag, det var
pænt af jer at tænke på ham, vi ville gerne at I have været med på dagen. Vi havde en vir-
kelig god dag på Skamlingsbanken, vi var 38, den ældste gæst var 92 år (farmor) og den
yngste 10 mdr. (Maria). Ellers er alt vel herhjemme, i næste uge skal vi i sommerhus ved
Hvide Sande, det er gaven til Poul fra Christina og Steen, det er Skærbækværkets sommer-
hus, hvor vi har været før.
Nu vil vi slutte med at ønske jer god vind fremover og håber alt er vel ombord.
De kærligste hilsner og tanker
fra
Poul og Sonja

af Poul og Sonja

Det skønne danske efterår ...
Kære besætning på Nausikaa. Ingen grund til at spørge om i har det godt - det fremgår med al tydelighed af både logbogen og senest rejsebrev 10 - La Rochelle - Saint Jean de Luz. Farverne i det danske efterår er begyndt at vise sig, temperaturen er under jeres 24-25 grader, solen har i dag været skarp mellem skyerne - nej ingen regn i dag, men rigtig meget vind. Vi var lige forbi Trapholdt, der har fået guldæg - en del af Dr. Würtz' private billedkunst - på væggene - der var bare stop fyldt, så vi betaler entré en anden dag. Herefter forbi Birkemose Golfklub, hvorfra Olga har orlov grundet et brud på håndleddet i april, men landskabet, solen og kaffen var formidabel, herefter et smut via Skærbæk, hvor DONG Energy bygger og fornyer, så den hyggelige fiskerby er ved at blive et hjørne af sig selv, herefter til Mazda i Middelfart - den gamle fylder fem - og så fik både den nye marinaen ved Kulturøen samt Middelfart Marine et besøg. Sol og frisk til hård vind i Fænøsund med hvide skumtoppe og sejlere med og uden spiler. Vi sendte jer en kærlig tanke, for på disse kanter er der trækkraft i vinden, så ingen grund til at gå for motor på denne søndag i Danmark. Fruen er startet på bridge-sæsonen, så det var godt, at det var venstre håndled, der gik i to stykker. På Fanø er vi blevet færdig med moderniseringen indenfor, stort set færdig med at male huset, så nu mangler vi bare at tømreren skal komme at lægge nyt tag på i løbet af en fjorten dages tid. Vi har truffet endelig besltning om at sælge huset ved landingspladsen i Vorupør til foråret, så bliver der forhåbentlig lidt tid til havkajakken. Til slut sender jeg de varmeste hilsener her fra Glamsbjergvej med ønsket om fortsat god sejlads og mange gode oplevelser.

af O&O

Farverne kommer snart.
Hej i kære.
Nu varer det ikke længe før efterårsfarverne begynder at vise sig herhjemme. Når man nu ikke kan være på rejse, så kan man faktisk godt glæde sig over efteråret med de mange spændende indtryk.
Jeg har travlt med at forsøge på at gøre mig lidt nyttig hos vore drenge. De har jo altid forandrings/byggeprojekter igang. Men det er da vist ikke noget specielt for vore drenge !!
Idag har jeg taget en fridag, for min ryg har meddelt mig, at den ikke havde godt af at lave nye gavle i går.
Kirsten er lige kørt til Børkop for at besøge min 'datter' Heidi. Der har været barnedåb medens vi var borte.
Fortsat god tur og mange kærlige hilsener fra

af Kirsten og John

Hjemme igen
Kære Ingelise og Martin Nu er vejret blevet helt efterårsagtigt, så derfor er vi taget hjem, der er også en del at ordne inden vi skal til Kina.I har det gpdt kan vi forstå. Det ver hyggeligt at hilse påJer da I var hjemme.Kærlig hilsen

af Jørgen og Gerda

Lange bukser.
Hej med jer.
Dejligt at se i logbogen, at alt står vel til og at det FLASKER sig for jer.
Temperaturen her er nu til, at jeg for første gang siden engang i midten af juni har måttet skifte de korte bukser ud med nogle, som er lidt længere.
Ellers er vi ved at finde vore gamle 'når vi er hjemme' vaner frem.
Vi glæder os til at se jer - men det har vi da vist skrevet før. Fortsat god tur.

af Besætningen på FREYA

Morfar i Biscayen !!
Hej Inge Lise og Martin
Selvom en Morfar er "ikke så ringe endda", synes vi, at I skulle nyde en god Medoc nu, hvor i er kommet til området. Vi følger jeres færd hver dag og ønsker jer fortsat god vind til sejlene og godt vejr nu, da højtrykket er etableret.
Mange hilsener fra Lene og Jørn

af Jørn Thomsen

til lykke - og så på en onsdag!
Kære Inge Lise og Martin.
Mon ikke onsdagsvinen er sikret i denne uge? Vi ønsker til lykke med dagen - håber I nyder livet og nuet lidt ekstra lige i dag.
Og så lige lidt fra hverdagen: Emil var med Farfar ude at høste, og de snakkede om alt mellem himmel og jord, således også om hvor alting kommer fra. På et tidspunkt lød det fra Emil: Kommer flæskestegen så ud forneden lige som mælken?
Vi sender jer de bedste ønsker om masser af solskin om bord, måneskin om natten, flettede fingre i stjernedrys.... og god vind i sejlene mange år fremover.
Kærlig hilsen fra Jønner og Esther.

af Os i Ingstrup. Esther.

God bryllupsdag
Kære Inge Lise og Martin
Et stort tillykke med bryllupsdagen som vi håber I fejrer i godt vejr og at I nyder en god middag senere på dagen.
Det er spændende at læse om alle jeres oplevelser, vi glæder os til at høre nærmere, når I er hjemme i vinterhalvåret.
Sv.E. kravler op og ned af stiger og stilladser og maler hus udvendig, så jeg tror han nyder at være på arbejde de ca. 2 dage om ugen han stadig er ansat.
Alt er vel hos os, jeg er ved at lave et forslag til vores USA-tur, så må vi se hvad Esther og Jønner siger til det, vi glæder os i hverttilfælde til at være sammen med dem, og især Anita er jo altid glad for at få besøg hjemmefra.
Kærlige hilsner og ha' det godt

af Ulla og Sv.E.

Kære besætning på Nauiikaa.
Nyd det nu endelig alt det I kan. Og tak for mailen so m jeg åbnede i dag.
Vi har nu forladt FREYA i Öregrund (ligger på 60 grader og 20 minutter nord) havnen der ejes af GREPEN MARIN. Vi fik lidt af en overraskelse da vi ringede til værftet 2 dage før vi ankom. De oplyste os om at de ikke kunne tage bådene på land før om tre uger !!!!. Vi blev lidt sure, men vi valgte alligevel at sejle derop for at se på forholdene. Vi fik et godt indtryk og blev enige med værftet om, at vi pakkede båden ned og at værftet så klarer afrigning - optagning - spulning af bund - vask af fribord - opstilling på land - motorservice/frostsikring og overdækning for vinteren. Alle vore ting i båden - inclusive hynder og ...... er blevet stillet op på loftet i et dejligt frostfrit og garanteret tørt lokale. Så reddede vi da de øller og vine der er tilbage.
Til hjemturen lejede vi en AVIS-bil som vi stillede fra os i Vejle. Det var dejligt og hurtigt.
Vore børn - svigerdatter og børnebørn har været her i dag og det nød vi virkelig meget.
Vi glæder os til at se Jer når I engang kommer hjem, og vi ønsker for Jer, at I fortsat må have en god tur - uden uheld og med dejlige oplevelser hver eneste dag.
Mange kærlige hilsener fra besætningen på FREYA.

af John

Fr FREYA
Undskyld det med testen lige før, men en længere historie forsvandt ud i det blå.
Idag ankom vi til Oxelösund, og her har de gratis trådløst internet til turisterne. Så kan man endelig igen få klaret en hel masse ting uden at skulle lette bagdelen ret meget.
Det er dejligt at se, at jeres humør kan holde til vejret. Men det er ikke overraskende, for sådan kender vi jer jo.
Vi har lige snakket med Johnnie og Mike på Skype. Det er nu dejligt med det program, for da man vi både se hinanden og tale med hinanden.
Vi har nu klaret alle sluserne ved Lilla Edet, Trollhätta og Göta Kanalen uden buler i vores elskede skiv. Kirsten er begyndt at kunne springe rundt som en 17 årig igen.
Inge og Svend får besøg af familie i morgen. De skal med i 4 - 5 dage. Vi planlægger at de skal sejle med nordover og måske stoppe i Trosa, Södertälje eller måske Mariefred.
Vores plan er derefter at vi skal være i Stockholm et par dage, før vi bevæger os nordpå. Vi har aftalt vinterhavn i Öregrund, hvor vi regner med at sætte båden på land den 1 september. Kirsten rejser hjem så snart hun har gjort båden ren indvendigt, og jeg følger efter når FREYA er blevet pakket godt ind.
Det ser meget ud til at vejret i DK og hos jer har været betydeligt dårligere end det vi har oplevet her i Sverige. Ganske vist har vi ikke haft høje temperaturer her de sidste 2-3 uger, men det har alligevel mest været et vejr man kunne være ude i.
Længere nede i det sydlige Sverige har det vist været rigtig slemt.
Hvis håb og bønner kan hjælpe på det, så håber og beder vi til at I nu får bedre vejr.
Hils Ann Lis (er det rigtigt skrevet?) og Launi mange gange, hvis de stadig er hos jer.
Mange kærlige hilsener fra de to på

af FREYA

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  »171-180«  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279