GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Kære farmor og co
Farmor er min bedste ven. Vi håber I har en god dag på skibet. Tak til farmor for kortet. Jeg synes også kagerne er gode - jeg har jo også selv været med til at bage dem :-). Vi har det godt. Hej til Launy og Anne Lis og farfar og farmor.
Jeg leger på mit værelse - med mit slot, nogle gange. Jeg leger nogle gange med min lillebror. Jeg har haft en vandrutsjebande. Jeg tog vand på, og så rutsjede jeg ned i vandet!!
Jeg tegner nogle gange.
Jeg skriver snart igen.
Har I noget godt tøj med, som der kan varme jer på Norge?

Knus

(skrevet af sus, men ordret "citat" fra frk. Lykke Hansen)

af Marie-Louise

Hej på Nausikaa
For mange år siden kom der 180 vikinger og indtog Paris.
MEN nu kommer der 12 fra THORSØ og indtager TUNØ.

Pas på Nausikaa here we come.
Vi tager fra Hou 10.50 - håber vi.

Kærlige Tunø hilsner fra Thorsø lejren. :-) - Lea

af Lea

He he.... det blev ikke den sidste!
Så er der kun tre timer til afgang på årets mandetur! Vi glæder os til afslapning med god mad og godt selskab!

P.s. I år skal vi ha' rigtig øl!

af Morten & Jakob

Årets måske eneste tur....
Så er der kun to arbejdsdage tilbage! Maiken og jeg glæder os meget til at komme af sted. Det bliver skønt med en hel week-end på vandet. Vi ses!

af Jakob Hansen

Kære besætning.
Tusind tak for kortet - det er dejligt at høre nyt ude fra de fjerne kyster og horisonter.
Det er også rigtig dejligt at se, at i endelig har fået noget sommer - i jeres SOMMERFERIE. Vi er begyndt at arbejde igen - har gjort det i en uge nu. Vores sommer har ikke været præget af ret meget sejlads. Det blev til en tur/retur med en KOFOED-færge til Bornholm og tre timer i KISSER på Vejle Fjord en god dag i den næstsidste uge af vores ferie. Vort barnebarn MIKE fik dog også sejlet i ca. 10 minutter i TIVOLI-Friheden i Aarhus.
En våd, kold og blæsende ferie i langt det meste af tiden. Det gjorde at vi valgte at finde på en masse andre ting sammen med MIKE.
Inge og Svend i SAN-LOP sejler stadigvæk rundt i farvandene i Danmark - det har de gjort siden pinse. Det vil sige, de var lige hjemme i en uge for at få ordnet en masse praktiske ting. De har jo trukket sig tilbage fra det aktive arbejdsmarked, og overladt pladserne til nogle andre arbejdsivrige.
Kirsten var på 'besøg' hos mig på Sjælland her i week-enden. Vi støbte et nyt fundament til vores badeværelse, for det gamle var særdeles meget intakt - for at sige det mildt. Men det er en lang tårepersende historie som i kan høre ved en anden lejlighed.
I den sidste arbejdsuges tid har vejret været rent sommerferie.-
Nu må jeg hellere stoppe for denne gang. Hils endelig også Launi og Anne Lis fra Kirsten og John. De nyder vel turen i det gode selskab.
Mange - mange hilsener fra Kirsten og John

af John L.

Kære Inge Lise, Martin og Co.
Endnu en hilsen her fra Lindved - desværre med regnvejr igen igen.
Heldigvis havde vi flot solskin i går lørdag, hvor vi var i Rumbasse (ja, det er altså Vorbasse marked, men Marie-Louise insisterer på at kalde det Rumbasse:-)) Hun og morfar var oppe i det store pariserhjul, og hun spørger, hvornår hun skal derop igen - "Man kan se over hele pladsen mor!!".

Christian er begyndt at rejse sig helt op nu, så der står ikke noget på sofabordet, som små nysgerrige fingre ikke må få fat i.

Morten er i Århus for at forberede Royal Rockfest i anledning af, at Mary og Frederik besøger byen. Han kom hjem i morges og tog afsted nogle timer efter....hmmm, han så ærlig talt også ret træt ud. Han holder fri tirsdag, hvor vi skal ned at hente hans tøj. Jakken skulle lige en tur under symaskinen, men det skulle være klar til afhentning tirsdag - for søren han bliver en flot gom - selv svigerinden måtte komplimentere hans frække rø....!!

Ellers har vi det (stadig) godt. Vi var til fødselsdag hos Jakob - dejligt at få lov til at fejre ham. Marie-Louise og jeg bagte kagemand til ham, og hun pyntede den med slik - jeg tror ikke, der var en kvadratcentimeter på dén kagemand, som ikke var dækket med slik :-)

Vi kigger lige forbi huset tirsdag, og græsset trænger nok også til at blive slået. Kan I have en fortsat god tur. Dejligt at høre, at I fik lov at opleve lidt natteroderi i Amsterdam.

knuser

af Susanne

Hej skrummeløre og co.
Jeg har lige været inde og læse jeres logbog, og det lader til, at I desværre ikke har haft meget bedre vejr, end hvad vi kan præstere her i Danmark. MEN, nu tyder det på, at sommeren så småt er ved at finde vej - og puha, hvor vi trænger til det. Håber, det også kan finde vej til Jer.
I dag har været den første dag, hvor ungerne og jeg har kunnet være i haven uden regntøj eller varm jakke. Og hold da op, hvor vi nød det. Marie-Louise og jeg gravede årets første kartofler op. Hun syntes godtnok det var spændende da vi skulle spise....at hun selv havde fundet dem ude i jorden :-).
Morten er taget til Samsø, og i morgen tager vi i storcentret - vi skal have fundet en cykelhjelm til Marie-Louise.
Ellers sker der ikke så meget. Dog er der to væsentlige ting, som nu er kommet på plads til brylluppet: menuen og musikken. Morten og jeg skal ud at prøvesmage menuen på et tidspunkt....tænkt at blive inviteret et så fint sted hen af sin kæreste HERLIGT. (det kan han også sagtens gøre, for det er på fakkegravs regning :-)
Nå, I ønskes alle en fortsat god tur.

knuser

af Susanne

Hej Inge Lise og Martin
Vi ville lige sende jer en frisk Pinse hilsen, håber i nyder det på Samsø.
Vi glæder os til sommerens turer med NAUSIKAA sammen med jer.

Knus og god vind fra Anne Lis og Launy

af Anne Lis og Launy

Ohoj !!
Sad lige og drømte lidt om sol og sommer, og så kom jeg lige forbi gæstebogen.
Og så fik jeg lyst til at afsætte lille spor.
Vi ses

Mange hilsener til alle der kommer forbi gæstebogen.

John

af John Ljungberg

Hep heey!
Så er tandbørsten pakket, og sidste arbejdsdag før turen er påbegyndt. Vi glæder os meget til turen, det bliver godt med lidt ferie!

af Jakob

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  »241-250«  251-260  261-270  271-279