GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Før besøget.
Kære Skipper og Skipper.
Normalt skriver man i en gæstebog, når man har besøgt nogen, men lige nu skriver jeg altså inden vi kommer - bare for at sige, at vi ser frem til at opleve noget og hygge os med jer i en uge.
(Launy har i øvrigt sørget for at Jønner har særligt vigtige dele af "sømandstøjet" klar! )
At læse jeres logbog og rejsebreve er nogle gange næsten som at være der selv - og nu er vi så småt på vej.. .. ..
Vi ses i lufthavnen på fredag. JUHU.
Kærlig hilsen Esther

af Esther L. Skaarup

Jeg har lige
kigget på kortet på min bilnavigator. Der ligger I jo fint ser det ud til. Håber der er fredeligt og roligt - og at I kan sove godt - når I gør det.
Vejret herhjemme er faktisk rigtig fint i disse dage, og det siges at det holder omkring 18 grader week-enden over.
Håber jeres G(a)æster kommer godt hjem til Vejle.
Der sker ikke så meget heromkring ellers. Vi får smed på besøg idag, han skal lave et effektivt eftersyn på vores varmeinstallation. Jeg synes vi mister vand fra systemet. Håber ikke det er noget alvorligt - men nu får vi se.
Vi skal have FREYA på land den 30 oktober, og så er den sejlsæson slut. Det blev ikke til så meget i år, men så er vi allerede begyndt at glæde os til næste år - hvor turen forhåbentlig går til Holland.
Ha' det rigtig godt - og nyd livet.

KH

af Kirsten og John

Hilsen fra Samsø
Det var dejligt at læse det sidste rejsebrev, og specielt til Ingelise, hvor er det dog fint som du udtrykker dig og tænker om Marokko. Flot,flot!!!
Det lyder varmt nede hos jer. Her klarer vi os med mere moderate temperaturer, men vejret er ellers ganske flot. Ole har haft sin fødselsdagsfisketur i weekenden, og imod al sædvane var der fint vejr lørdag og masser af vind søndag. Men der er ingen fisk i Kattegat!!
Alt vel her. Vi følger jer på loggen!!
Husk forresten at I har lovet at skrive lidt til Langturssejleren om sejlads på Marokkokysten. Det er der mange der gerne vil høre noget om.
Ha det fortsat godt fremad og mange hilsner til jer alle

af Ole og Inger Lise

Samsøhilsen
Kære allesammen
Det var rart at høre fra jer i Rabat. Vi kan se det hele for os!! Bortset selvfølgelig fra støvet på båden.
Vi håber, I har fundet en løsning på vinkælderproblemet, fo ellers falder standarden jo voldsomt.
Det lyder varmt hos jer. Her er det stadig pænt vejr, men med faldende temperaturer og mange regnbyger.
Vi har lige haft besøg af Kirstines svigerforældre fra Skotland. De var her i en uge, og det var umådelig hyggeligt. Det lykkedes os at lave en dagstur til Århus, til trods for massive færgeproblemer.
Nu er vi alene og slapper af indtil lørdag, hvor vi skal til barnedåb i Kbh. Herligt at have tid til at lave nogle af vores sysler. Ole laver sølvske til dåben, og jeg væver.
Ha en fortsat god tur mod Spanien.
Knus fra Ole og Inger Lise

af Ole og Inger Lise

Hilsen fra Bjerringbro/Kolding
Hej alle fire!
Tusinde tak for sidst, det var rigtigt hyggeligt at mødes med jer på Æblevænget tidligere på måneden og genopfriske gamle Egernvej-historier og få en status på disse travle bedsteforældres gøren og laden! Vi har besøg af vores mormor og farmor i anledning af både Dorthes og Sarahs fødselsdage, som lige markeres både her og i Århus i morgen.
Fortsat god tur rundt i Middelhavet og omegn...husk nu Kroatien også er et besøg værd, men den tid den oplevelse!!!
Kærlig hilsen Dagny, Dorthe og Jørn

af Jørn Kjærgård

Nogle tager til Rabat ...
andre tager til Middelalderfestival i Horsens. Nogle har en masse varme og mangler måske regn, andre er iført regnstøvler, regntøj paraply og lunt tøj. Sådan kunne vi blive ved, men sådan er det jo.
Det var rigtig dejligt at vi nåede at se hinanden igen, inden I forlod Danmark. Nu håber vi at I alle fire må få en rigtig stor een på opleveren.
Kærlig hilsen her fra

af FREYA

Hilsen til søens folk
Hej Inge-Lise og Martin.
Velkommen om bord igen. Dernæst vil vi sige mange tak for in uforglemmeliig fætter/kusinetræf. Vi håber at I får en god efterår på skibet sammen med jeres venner.Ellers alt vel. Pas nu godt på hinanden og jer selv.
Hilsen
Mie og Karl Peder

af Karl Peder Graversen

kølig dansk sommer
Hej med jer. Ja stønner af varme gør vi ikke, men så kan vi jo få lavet så meget af det der trænger, både her i huset og i båden. Dejlig at høre at I trods varmen nyder livet, vi kan jo læse at I oplever meget . Håber du er frisk igen Inge Lise, det var da en værre omgang.
Vi regner med at sejle omkring 1. juli, HEEELT til Odense jord, men ikke i et step - nej da. Ha det godt.
Knus fra John og Kirsten

af kirsten Ljungberg

Hilsen fra Bækmarksbro
Hej Inge Lise og Martin.
Jeg vil lige sende en hilsen herfra. Vi følger jer trolig på jeres rejse rundt i verden. Jeg har også en hilsen fra resten af familien. De deles om en udskrift af de rejsebreve som jeg udskriver til dem. Vi håber at vi ses en gang.
Mange hilsner fra.
Mie og Karl Peder Graversen

af Karl Peder Graversen

Kommer i her i maj eller ....
Just hjemkommet fra Fanø og færdig med at grave ud til udhus, konstaterer jeg, at Olga har passet sit arbejde i haven på Glamsbjergvej. Da jeg nu kan konstatere, at i har påbegyndt sejladsen nordpå, skal jeg lige høre, om vi skal satse på at håndværkerne skal være færdig til rejsegilde/standerhejsning på Fanø i maj eller om det er ok senere.

af Ole Knudgaard

Der er ialt 278 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  »81-90«  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-278