GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

Til lykke!
Kære Inge Lise!
Rigtig hjertelig til lykke med fødselsdagen. Vi håber, at du har haft en dejlig dag med ekstra lækker mad og hilsener. - I glæder jer sikkert til i morgen, lige som Maiken og Jakob glæder sig tll at besøge jer og komme ned til varme og sommervejr. Det bliver også dejligt for jer at få en hel uge sammen med Julie. Hav det godt begge 2 og et godt nyt år til dig Inge Lise. Kærlige hilsener fra os begge
Birgitte

af Birgitte Lolck

Tillykke med fødselsdagen!
Mor/svigermor/farmor du ønskes tillykke med fødselsdagen! Håber (og tror) at skipper vil fejre dig på behørig vis, når vi nu ikke når frem til selve dagen.
Men nu skal vi kun sove en gang mere inden vi skal af sted – og vi glæder os! Her i Århus er der 6 grader og regnvejr, så vi føler ikke at vi går glip af noget ved at tage lidt væk ;)
Vi ses i morgen!

af Julie, Maiken & Jakob

Det er jo ingen skam .....
Det er jo ingen skam at blive væk fra festen, når man ikke har fået budet ... Det kunne da godt være, at vi have taget flyveren, hvis vi var inviteret, men nu håber vi, at du får en dejlig dag sammen med Martin - for vi forestiller os, at festen holdes i morgen, når de tre nordboere er kommet om bord.

Kære Inge Lise - Et stort tillyke med fødselsdagen her fra Glamsbjergvej.

af Olga og Ole Knudgaard

Tillykke til skipperinden med dagen
Kære Inge Lise og Martin
Dejligt at følge, at I har det godt. Først et STORT tillykke til Inge Lise med fødselsdagen og dernæst ønsket om at Martin kan holde bukserne tørre og at I fortsat må få en masse gode oplevelser. Kan I blive ved med at rumme dem?.
Alt vel her i Smørum. Vi har just i dag holdt fælles brunch og fået de sidste ting på plads inden turen går til USA.
Kærlige hilsner fra Ulla & Sv. Erik

af Sv. Erik Lykke Mose

tak for en utrolig dejlig freie.
kæreInge Lise og Martin.
Så er vi hjemme igen, vasketøjet er ordnet, john fundet sin plads ved pcér, så er alt som det skal være.
Men hvor har vi meget at tale om fra vores dejlige ferie om bord i Nausikka.Vi siger jer tusind tak for alt det i glorde for os,mens vi var på besøg. Vi ved at I glæder jer til Julie, Maiken og Jacob kommer, så vi vil ønske jer nogle dejlige dage sammen med dem, og hils fra os.
Kærlig hilsen John og Kirsten

af Kirsten Ljungberg

Hilsen fra Marie-Louise
hej farmor og farfar far kormmer først hjem søndag morgen men Morten kommer og skal sove her det bliver hyggeligt.i morgen når skolen er slut skal jeg over i myretuen og så skal vi slå katten af tønden og vi skal have cacao og fastelavnsboller og jeg skal være djævel og vi skal over i hallen på søndag og Christian skal være pirat. Far spændte kælken på havetraktoren det var sjovt

af Marie-Louise

Skriver lige i gæstebogen for ....
Jeg har lige sendt jer en mail med lidt infor her fra det høje nord og Fanø. Skriver lige i gæstebogen for det tilfælde, at i skulle have fået lukket jeres mail eller "tabt" jeres telefon.
Hilsen fra os begge på Glamsbjergvej / Ole

af Ole Knudgaard

Kære Inge Lise og Martin
Ja vi er godt klar over at det er flotte steder i besøger på øerne som I er ved nu. Vi har for nogle år siden både besøgt Tenerifa og Grand kanaria og var meget begejstret. Vi var enige om at det var det smukkeste vi hade set. Vi rejste altid først i marts da temperaturen passede os bedst på denne årstid. Jeg har en hilsen til jer fra alle fætre og kusiner i familien Graversen. Hav en fortsat god tur.
Kærlig hilsen.
Mie og Karl Peder Graversen

af Karl Peder Graversen

En hilsen fra Haderslev
Ja vi prøvede ellers at sende en hilsen til Jer i lørdags, hvor vi var sammen med Dagmar, som fortalte at hendes bror Ole var på ferie på samme ø som I var. Hun sendte en SMS til sin bror, som svarede at de var oppe i Bjergene, men ville tage ned til byen om eftermiddagen, og forsøge at finde båden. I søndags sendte jeg en SMS, men på den tlf i nu mangler. Det er godt nok kedeligt at I sådan bliver berøvet så tit.
Ha det godt. Hilsen Kirstenaf Kirsten F Hansen

regn og 3 plusgrader ? ?
KÆre Inge Lise og Martin.
Godt at se, at I er vel hjemme igen på Nausikaa. Vi håber I får en god tur inden næste ferie i Danmark. Vejret her er der nok ingen der misunder os, men det er slet ikke så ilde inden døre -
Vi glæder os til at følge med jer her på kanalen. Herfra er der ikke så meget at fortælle om, men det er jo alligevel dejligt med lidt kontakt. Hav det godt og pas godt på hinanden og jer selv.
Vi snakkes ved. Kærlig hilsen Esther

af Esther L. Skaarup

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  71-80  81-90  91-100  101-110  »111-120«  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279