GæstebogHer kan du se de tidligere indlæg:

forårshilsen
Kære søster og svoger.
Dejligt at læse, I har det godt, og er ved at være forårsklar.
Her er alt vel - erantis og vintergækker, og lidt kønne krokus kigger frem i haven.

Kærlig forårshilsen fra Bodil og Co.

af Bodil Lykke Mose

Samsøhilsen
Hej Inge Lise og Martin
Det lyder som om i allerede er godt i gang med oplevelserne. Nu har vi da endelig også fået forårsfornemmelser i DK, i morgen lover de op til 15/17 grader (men ikke ved kysterne, som her!). Vi arbejder med at få vores godt 10 rummeter bøg kløvet og stablet. Der er jo ikke så længe til vi flyver til Caribien for at sejle med på FTLF´s jubi-tur.
Alt vel her. Føljer med hver aften med jeres oplevelser, fortsat god tur og kom godt i vandet på onsdag.
Knus Inger Lise og Ole. (er ikke kommet i shorts endnu)

af Inger Lise og Ole

Hilsen fra Kolding
Kære Lykke og Martin,
Nu får I lige en lille hilsen herfra Bogensevej, hvor Marianne Pulz og jeg (Anne) sidder og har fornøjet os med at se på jeres hotte billeder. Fin inspiration til næste ferietur for os. hm.
Men vi var i dag nede i Nicolai og se og høre Ivars Silis og se et par af hans film fra Grønland. Det var rigtig spændende. Ivars er jo en meget kendt fotograf, forfatter, globetrotter og filminstruktør. Han har netop udgivet en ny bog. Han bor i Julianehåb sammen med sin kone Aka Høegh.
Fortsat god tur.

Mange hilsner
fra Marianne og Anne

af Anne M. Lauritzen

Nyd sydens solens og varme
Vi ser at logbogen begynder at længes hjemefter, skal finde en plads for vinteren - skal vi komme med presenningen, eller kan damen holde varmen?

Fornemmer på logbogen, at i har haft en god oplevelse op langs den spanske kyst.

Her er smukt efterårsvejr med temperaturer i næste uge mellem 5 og 10 grader om dagen. I eftermiddags har vi haft op til 14 med meget sol.

af Olga og Ole Knudgaard

efterår
lKære Inge Lise og Martin.

Lige en hilsen fra det flotte efterårs prydede Danmark.
Her alt vel, vi har travlt med at tømme båden og masten er kommet af.
Vi tar en bustur til Berlin på onsdag og så retur igen lørdag. Det glæder vi os til, har aldrig været der.
Vi kan jo læse os til, at I stadig har det godt og nyder det meget.
Vi glæder os til at se jer igen, sæt lige et kryds i kalenderen den 12 dec. kl. 10,00. nærmere følger.
Nu vil Pernille og jeg gå en tur ud og få lidt frisk luft.
Ha det gogt til vi ses og pas godt på hinanden.
Kærlir hilsen
John og Kirsten

af Kirsten Ljungberg

Hilsen fra Philadelphia
Kære alle 4

En stor hilsen i håb om at I har fået bedre vejr, men vi er sikre på, at I alligevel nyder det og får en masse gode oplevelser.
Min første uge var en dejlig sommeruge sluttende med en fin køre-vandretur i bjergene med de flotteste gyldne og røde farver i staten New York.
Denne uge har været mere efterårsagtig og for første gang har jeg vandret rundt i Philly i øsende regn, så der blev shoppet en del, bl.a. en ny sportstaske til alle indkøbene.
Det er bare så dejligt at være sammen med drengene igen, vi har hygget os meget, de 2 uger er gået alt for hurtigt, da der jo er kul på, når Anita og Jeff er hjemme.
Håber I får en god tur hjem Sv.E. og Preben, og at du husker at hente mig torsdag morgen, Sv.E.
Til jer Inge Lise og Martin glæder jeg mig til at se jer i Smørum sidst i november.
Fortsat god tur.
De kærligste hilsner fra os alle
Ulla

af Ulla

Efterårsfarverne
er meget flotte lige for øjeblikket. Dejligt at læse, at I stadig har det fint, og at det eneste I kan finde på at 'klage' lidt over, er varmen.
Fortsæt nu bare med at passe godt på Jer selv, og nyd livet uden stress og jag.
Kirsten og jeg har lige været en tur 'nede', med noget der minder om en slags influenza. kirsten var hårdest ramt.
I går pillede vi forsejlet af. Vejret var fint nok. Sejlet skal vaskes, inden det bliver lagt væk. Det har vi regnet ud at vores nyanlagte terrasse også kan bruges til. Vi lægger bare en stor pressenning ud.
FREYA skal på land den 30. oktober. Inden da skal vi på bustur til Berlin.
Mange kærlige hilsener fra

af FREYA

Tak for sidst.
Kære Inge Lise og Martin.
Tusind tak for en herlig uge ombord på jeres dejlige og flotte skib. Vi nød rigtig meget samværet med jer og de storslåede oplevelser ugen bød på - ikke mindst sejlturene, som vi havde glædet os meget til.
Det er dejligt når man kan være sammen på den måde og have tid til både gode oplevelser og total afslapning med tid til at snakke og bare at være.
Inge Lises tryllerier på meget lidt bordplads ikke at forglemme, og at der fandtes en flaske rom i gemmerne under bordet og en Cruzcampo i kølerummet, fuldendte dagene med hyggeligt samvær under åben himmel i den lune septembernat.
Vi glæder os til at se jer igen under nordlige himmelstrøg og ønsker jer fortsat god tur.
Kærlig hilsen fra Jønner og Esther

af Esther

Efterår i Danmark
Hej Inge Lise og Martin.
Som I har bemærket er det blevet blæsende her i det lille land. Efter den første storm har havemanden m. frue igår været på Egernvej for at klare op. Bladene falder raskt nu og fra rødbøgen er der faldet så megen frugt ned, at græsset er helt brunt af bog. Det lyder som en hel maskingeværsalve, når jeg kører med plæneklipperen og frugtkapslerne rammer inde i skærmen. Jeg sætter meget stor pris på, at I har købt helt nye redskaber til mig. Nye koste fejer jo også bedst og det ser godt ud, når naboerne kommer forbi. De sidste roser tog Lene med hjem i en flot buket, og vi klippede alt det gamle af. I øvrigt har vi haft besøg af Morten idag, fordi der lå en postpakke til ham på jeres trappesten, som vi tog med hjem og han hentede her. Han fortsatte til Egernvej for at kontrollere jeres alarmer. Men nyd I nu det varme vejr endnu nogle uger.
På gensyn og mange kærlige hilsener fra Lene og Jørn.

af Jørn Thomsen

En lille hilsen fra Bækmarksbro
Kære Ingelise og Martin.
Som jeg har sagt mange gange så er det altid spændende at høre fra jer.Først en velkommen til Ester og Jørgen ombord på jeres skib. Dernæst også velkommen til Svend Erik som jeg kan forstå også besøger jer. Her er alt vel og vi glæder os til vi ses igen Pas godt på jer selv og jeres besætning og fortsat god tur.
Hilsen Mie og Karl Peder

af Karl Peder Graversen

Der er ialt 279 indlæg: 1-10  11-20  21-30  31-40  41-50  51-60  61-70  »71-80«  81-90  91-100  101-110  111-120  121-130  131-140  141-150  151-160  161-170  171-180  181-190  191-200  201-210  211-220  221-230  231-240  241-250  251-260  261-270  271-279